Skip to content

Zus van Jovi start actie tegen drugsgebruik

Redactie
29 augustus 2016 | 21:02

Advertentie

Jovi Visser StramproyJessie Visser (19), de zus van de vorige maand overleden Jovi Visser uit Stramproy, is een actie tegen drugsgebruik gestart. Haar broer Jovi Visser (17) overleed nadat hij vervuilde XTC had geslikt. Ze wil jongeren waarschuwen voor de gevaren van drugs, zo laat ze weten in een radio interview met L1.

Zondag 10 juli werd Jessie gebeld door haar vader. Haar broer werd op dat moment in het ziekenhuis gereanimeerd nadat hij twee pilletjes had ingenomen. Jovi overleed later die dag, twee maanden voor zijn achttiende verjaardag. Jovi had samen met vrienden de XTC-pillen genomen. Hij had één keer eerder een pilletje ingenomen is achterhaald uit zijn telefoon gegevens. “Als een pilletje door goede vrienden wordt aangeboden, dan verwacht je niet dat er iets verkeerds in zit. Je vertrouwt dan gewoon op je vrienden.” aldus Jessie. Volgens haar denken jongen te makkelijk over het gebruik van drugs. Hier wil ze een halt toeroepen. Jessie is een actie op Facebook begonnen.

‘Hij was geen junk’
Het is niet stoer om drugs te gebruiken”, wil Jessie anderen op het hart drukken. “Laat je niet opjutten door je vrienden, zeg gewoon nee. Blijf er van af. Kijk wat Jovi is overkomen. Hij heeft ons met heel veel pijn en verdriet achtergelaten.

Foto: Facebook

Interview

Advertentie

2 Reacties

  1. Sterkte voor de nabestaanden, dat als eerste. Ik zou misschien wel voor een andere foto gekozen hebben, drank is ook drugs en ook nog es niet toegestaan op de leeftijd die deze jongen had toen hij had biertje dronk. Deden wij vroeger ook hoor, maar ik bedoel het is misschien niet de beste foto om begrip te kweken.

    • Ten eerste veel sterkte voor nabestaanden.
      Maar idd helaas de verkeerde foto erbij geplaatst.Met deze foto moedig je het juist aan.
      Alcohol is een harddrugs en dat vergeten veel mensen. Alcohol en xtc gaat niet samen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie