Skip to content

Bestelbus gestolen, politie en eigenaar zetten achtervolging in

Redactie
23 augustus 2016 | 12:16

Advertentie

Politie auto-1Dinsdagnacht is een bestelbus rond half twee gestolen vanaf de Broekstraat in Someren. De eigenaar had dat snel in de gaten en reed er vervolgens met een ander voertuig achteraan. Ondertussen had de eigenaar contact met de politie opgenomen. Enkele politievoertuigen zagen de gestolen bestelbus rijden richting Helmond en zetten de achtervolging in.

Schietpartij

Op de Helmondse kruising Kanaaldijk Zuid-West – Vossenbeemd probeerde de politie het voertuig klem te rijden. De bestelbus ramde hierbij een politieauto en vervolgens de auto waarin de eigenaar van de bestelbus op dat moment reed. Een politieagent, die uit de auto was gestapt, kon de vluchtende bestelbus maar net ontwijken. Door de politie is tijdens deze situatie geschoten.

Het gestolen voertuig ging er vandoor en werd rond 2.10 uur op de Braakse Bosdijk in Helmond teruggevonden, zonder inzittende(n). Voor zover nu bekend is niemand gewond geraakt bij het incident. De politie doet verder onderzoek naar deze zaak.

Advertentie

1 Reactie

  1. “Het gestolen voertuig ging er vandoor en werd rond 2.10 uur op de Braakse Bosdijk in Helmond teruggevonden, zonder inzittende(n).” Dat is toch te verwachten?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie