Skip to content

Reserveer snel voor Dinnershow ‘Myrthe naar Bali’

Redactie
21 augustus 2016 | 16:00

Advertentie

Dinnershow voor het goede doel 3Myrthe Pellemans uit Nederweert heeft vorige zomervakantie in Peru ervaring op gedaan bij de organisatie van Mama Alice. De organisatie haalt straatkinderen letterlijk van de straat en zorgt ervoor dat zij onderwijs krijgen en een toekomst kunnen opbouwen.

Nieuw project

De opgedane ervaring heeft grote indruk op Myrthe gemaakt, waarop zij heeft besloten om zich weer in te gaan zetten voor een nieuwe project. Myrthe volgt momenteel de opleiding onderwijsassistent bij Gildeopleidingen in Weert en krijgt de kans om stage te gaan lopen in het buitenland. 

Deze kans grijpt ze dan natuurlijk met beide handen aan. Ze kon haar stage dichterbij huis kiezen maar dit heeft ze niet gedaan. Haar keus ging uit naar stichting Giri Asih. Dit is een kindertehuis in Pohsanten gelegen in Bali. Het kindertehuis kan blijven bestaan door giften, oftewel sponsors. Alle reden voor Myrthe om sponsorgeld voor ze op te halen, waardoor de kinderen onderdak, voeding, en onderwijs krijgen, maar natuurlijk ook heel veel liefde.

Dinnershow
Ze is begonnen met een simpele actie; de welbekende wafelverkoop, maar ze heeft besloten om net nog een paar stapjes verder te gaan, door het groots aan te pakken. Op zaterdag 3 september 2016 komt er namelijk voor het eerst in Nederweert een Dinnershow. Het evenement zal plaatsvinden in de Pinnenhof, welke sfeervol zal worden ingericht. De avond is bedoeld om sponsorgeld op te halen voor de kinderen in Bali. De kinderen zullen de sponsoren allemaal erg dankbaar zijn!

Artiesten
De avond zelf wordt geleid door een presentator Lennart Geelen. Ook zullen er verschillende optredens plaatsvinden van: Wendy van Dooren, Pointless en Sheere-Ann Hulsebos. Ook is het DJ duo Blunt Force deze avond aanwezig. Het heet niet voor niets een Dinnershow, dus er wordt ook gezorgd voor een buffet. Het belooft in ieder geval een spectaculaire avond te worden!

Sponsoring
De prijs voor de dinnershow is € 25,00 per persoon inclusief 1 consumptie. De aanvang is 18:30 uur en de avond zal starten om 19:00 uur. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Tafel reserveren
Alle opties voor het reserveren van een plaats zijn mogelijk 1 persoon, 2 personen of met een groep vrienden een tafel te huren, het kan allemaal voor een heerlijk avondje uit.

Aanmelden
Om deel te nemen aan de dinershow is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan heel eenvoudig door Myrthe een mailtje te sturen naar; myrthenaarbali@hotmail.com. Je ontvangt dan alle benodigde informatie en betalingsmogelijkheden. Telefonisch reserveren mag ook via 06 46563650. 
Neem ook eens een kijkje op de facebook pagina Myrthe naar Bali. Hier komen regelmatig acties en updates op te staan.

Menu
Voorgerechten;
–          Lichtgebonden courgetesoep met een créme van bieslook.
–          Vitello Tonata

Hoofdgerechten:
–          Roerbak van diverse soorten groenten.
–          Minikriel met spek en ui.
–          Zalmfilet met Hollandaise saus.
–          Varkenshaas medaillons omwikkeld in parma ham en rode wijs saus.
–          Smoor daging met rijst.
–          Én diverse soorten salades.

Nagerechten:
–          Luxe dessertbuffet

Dinnershow voor het goede doel 2

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie