Skip to content

Programma Kermis Nederweert

Redactie
20 augustus 2016 | 11:30

Advertentie

Kleine Winst NederweertVan vrijdag 26 t/m dinsdag 30 augustus draait Kermis Nederweert op volle toeren! Met ook dit jaar weer een top programma voor iedereen. Wij vragen niet: ‘Waar is dat feestje?’. Want wij weten: ‘Hier is dat feestje!’. Kom naar het Horecaplein in Nederweert. Jullie zullen niet stil staan!

Vrijdag 26/08
Vrijdagavond. 21.00 uur. Aftrap van het kermisprogramma met The Classics Revival Band! Gouwe-ouwe tijden herleven met de grootste hits van The Classics en klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer! Daarnaast hebben we niemand minder dan DJ Sandy weten te strikken. De grootste zomerse 90’s hits komen voorbij in een strakke mix. Dat mag je niet missen!

Zaterdag 27/08
Zin in een goed concert met veel herkenbare muziek? Jeuken de voeten om lekker te gaan dansen? Kom dan ook zaterdag naar het Horecaplein. Vanaf 21.00 uur gaat het dak eraf met popformatie Davinci-music popband. De zes ervaren muzikanten nemen je mee op een muzikale reis. Alles komt voorbij! Door de letters “XL” achter haar naam te zetten geeft DaVinci aan dat ze “Extra Large” gaat voor deze show: met de toevoeging van een driekoppige blazerssectie wordt het helemaal swingen geblazen. Tevens zet DJ Chris vanavond de tent op zijn kop!

Kermis Nederweert 2016

Zondag 28/08
Zondagmiddag wordt het Horecaplein vanaf 12.30 uur omgetoverd tot één grote biercantus met live entertainment! Johan Veugelers, Staf Bon / Vinnie Vetkeij en DJ Roedie und die Apfelstrudel zorgen dat deze middag in het teken staat van een flinke dosis gezelligheid, muzikale meezingers en bier. Hilarisch!
Aansluitend om 16.00 uur treden Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes op. Bekend als belacheluk fantasties loomp orkest en wereldberoemd in de regio Weert. Dit is hun laatste gratis toegankelijke optreden, dus zorg dat je erbij bent.
Ook Feestband Khick geeft 200% gas! Deze rock- en feestband doet waar het publiek om vraagt: een geweldig feestje bouwen! Een show vol met humor, de meest actuele hits, de beste klassiekers, de ‘foutste’ disco, de lekkerste rock en de leukste partynummers.
DJ Henk van Gog laat de muziek spreken en zet de juiste toon zodat de voetjes van de vloer gaan. Dat belooft wat!

Maandag 29/08
Het juiste recept voor een goed matinee? Bier, zon, gezelligheid en natuurlijk: De Teddyboys! Vanaf 15.00 uur kun je genieten van hun gezellige meezing- en dansnummers als ‘Wij zijn nog steeds vrijgezellen’ en ‘Zo bruin als chocolade’.
Vanaf 21.00 uur is het plankgaas met niemand minder dan partyband Anderkovver! Wat jullie kunnen verwachten? Elke keer weer een groot feest met een vleugje humor en een toefje chaos.
Ook deze maandag staat in het teken van ‘Non stop dance’. Want dat is waar het bij DJ Robin Rox om draait. Ervaar de vibe en laat je meeslepen!

Dinsdag 30/08
Afsluiting van de kermis. Laatste dag om te genieten van de attracties, gezellig een terrasje te pakken en na te praten over de 4 geweldige kermisdagen!

Alle dagen gratis entree. Bijzijn is meemaken! Binnen bij De Kleine Winst en Matchpoint gaat het feest alle dagen tot 03.00 uur door.

Advertentie

1 Reactie

  1. Nederweert Kermis is toch niet alleen op t horeca plein, volgens mij hoort Budschop ook bij Nederweert en is er daar ook een programma bij De Schans


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie