Skip to content

B-Boy Lorenzo in de nieuwste clip van DJ Don Diablo

Redactie
28 juli 2016 | 20:08

Advertentie

Bboy Lorenzo in de nieuwste clip van DJ Don DiabloLorenzo Caboni (B-Boy Lorenzo) van Dansschool Fresh uit Weert speelt samen met nog 3 jongeren uit Leeuwarden in de nieuwste clip van DJ Don Diablo. Deze keer is het een extra speciale clip, aangezien het gaat om de nieuwe hit “What We Started”, waarbij Don Diablo een samenwerking is aangegaan met Steve Aoki en Lush & Simon. De 4 jongeren spelen de DJ’s na in hun jongeren jaren toen ze nog vol met dromen zaten.

Don Diablo is een Nederlandse DJ die wereldwijd bekend is. Zijn Facebookpagina telt bijna 2 miljoen volgers. Lorenzo speelt de rol van Don Diablo in zijn jongere jaren. Voor de opnames moest Lorenzo helemaal naar IJsland, waar ze twee dagen lang (dagen van 16 uur) door IJsland heen zijn gereisd om op de mooiste plekjes zoals lava landschappen, watervallen, fjorden en gletsjers opnames te maken. Het waren zeer intensieve dagen en een prachtige ervaring.

Lorenzo vond het zelf een prachtige ervaring en was erg blij dat hij mocht deelnemen aan deze videoclip. Hij vond het ook erg leuk dat hij eens iets anders mocht doen dan alleen breakdancen, namelijk acteren. Lorenzo: “Ik vind het jammer dat ik mijn 3 nieuwe vrienden uit Leeuwarden weer moet gaan missen, maar ik heb nu alweer zin in het volgende avontuur”.

Na het winnen van het officiële Nederlands Kampioenschap Breakdance op 27 december 2015 heeft Lorenzo een aantal leuke ervaringen gehad zoals:

  • Deelname aan Marseille Battle Pro, hier worden de beste Bboy kids van de wereld uitgenodigd om tegen elkaar te battlen, Lorenzo heeft het gebracht tot de laatste 4.
  • Finalist in Holland’s Got Talent met de Fresh Allstars Crew van Dansschool Fresh (o.l.v. Raymon Truijen)
  • 1ste plaats tot zover in de Nederlands Bboy League (breakdance competitie t/m 12 jaar) en het winnen van de eerste Grandslam op Parkpop Den Haag.

Ook in de komende periode staan er weer een aantal leuke dingen op de agenda voor Lorenzo. Hij gaat namelijk over een tijdje naar Zwitserland voor een grote breakdance competitie. Ook wordt Lorenzo door B-BoyWorld gepromoot. B-BoyWorld is een organisatie die een select aantal breakdancers in de wereld steunt om zo wereldwijde erkenning te krijgen en de wereld af te reizen om wedstrijden te doen.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent Lorenzo en de Fresh Allstars? Bekijk dan de Facebookpagina’s van B-Boy Lorenzo, Fresh Allstars en Dansschool Fresh.

Lorenzo heeft een witte trui aan in de videoclip

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie