Skip to content

Mosselseizoen is los Bi-j Siem – Mosieldriedaagse

Redactie
27 juli 2016 | 18:00

Advertentie

foto mosselen 4Veel Limburgers, zeker uit de regio Nederweert Weert, zijn zeer bekend met de Zeeuwse cultuur. Jaarlijks worden de Zeeuwse kusten als vast vakantiebestemming verkozen. Wie Zeeland zegt, zegt ook mosselen. Menig mosselpannetje wordt tijdens de vakantie met smaak geserveerd.

Restaurant Bi-j Siem start komend weekend met de Mosseldriedaagse. Elk weekend kun je op vrijdag, zaterdag of zondag ‘saame’ genieten van heerlijke Zeeuwse mosselen. Het team van Bi-j Siem serveert de pannetjes mosselen in de smaken natuur, witte wijn en look met frietjes of brood en salade voor € 21,50 per pannetje.

Ook dit seizoen staat de traditionele mosselavond op de agenda. Op vrijdag 23 september kun je voor € 25,00 per persoon onbeperkt mosselen eten in het oudste horecapand van Limburg. Lust je geen mosselen? Ook dan ben je van harte welkom! Ze serveren voor dezelfde prijs een twee gangen vis- of vlees keuzemenu.

Ook deze de editie staat weer garant voor ‘saame‘ gezellig tafelen en ‘samen‘ genieten. Dus noteer alvast deze datum of je reserveert nu al via 0495 622001 of via www.bi-jsiem.nl of info@bi-jsiem.nl. Wees op tijd, want vol is vol!

Wij maken er ‘saame’ een mooi mosselseizoen van!

Tot Siems, Kerkstraat 56 in Nederweert

mossel driedaagse1

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie