Skip to content

Nieuwe locatiedirecteuren Philips van Horne en Het Kwadrant

Redactie
22 juli 2016 | 17:37

Advertentie

Technetium Top Award 2015De benoeming van Peter-Mathijs Linsen, locatiedirecteur van de Philips van Horne, als lid centrale directie van het cluster Parkstad heeft ertoe geleid dat binnen LVO Weert de directieverdeling opnieuw is bekeken. Dit leidt tot een aantal wijzigingen binnen de scholen.

Philips van Horne SG
Na een zorgvuldige interne procedure is Jan Mueters benoemd tot locatiedirecteur van de Philips van Horne sg. Per 1 oktober 2016 zal Jan, samen met de teamleiders, de dagelijkse leiding van de school op zich nemen. Jan is geen onbekende binnen het Voortgezet Onderwijs in Weert. Hij werkt sinds 2009 als locatiedirecteur van Het Kwadrant.

Het Kwadrant
Als gevolg van het vertrek van Jan Mueters bij Het Kwadrant is Janneke Jacobs na eveneens een zorgvuldige procedure benoemd tot locatiedirecteur van Het Kwadrant. Per 1 oktober 2016 zal Janneke, samen met de teamleiders, de dagelijkse leiding van de school op zich nemen.

Janneke is eveneens geen onbekende binnen het Voortgezet Onderwijs in Weert. Zij werkt momenteel als sectordirecteur bij het BRAVO! College Cranendonck.

Na de zomervakantie start de procedure voor de invulling van de functie sectordirecteur van het BRAVO! College Cranendonck.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie