Skip to content

Dierenarts Dré Koolen neemt afscheid

Redactie
30 juni 2016 | 19:30

Advertentie

Dré KoolenDierenarts Dré Koolen is een begrip in de omgeving van Ell en ver daarbuiten. Ruim 38 jaar geleden is Dré begonnen als dierenarts van de paarden, varkens en koeien. Met toen nog een wekelijks spreekuur voor de gezelschapsdieren.

En nu neemt Dré afscheid en geeft hij het stokje door aan een professioneel team van dierenartsen en assistentes. Klaar voor de toekomst met continue verbetering en vernieuwing van technieken op allerlei gebieden: orthopedie, dermatologie, tandheelkunde, interne geneeskunde, laparoscopie, echoscopisch onderzoek, digitale röntgen etc. Werkzaam in een moderne en efficiënte groepspraktijk.

Ter gelegenheid van zijn afscheid is er op zaterdag 2 juli as. een receptie van 16.00 – 20.00 uur in de nieuwe zaal in Ell, tegenover de kerk, aan het Scheijmansplein.

DAP Ell

Advertentie

7 Reacties

  1. Lieve dre. Dank je wel voor de. 27 jaar deskundige hulp aan onze honden. We konden altijd van je op aan. Moeilijke gevallen , jij wist het antwoord. Dank je wel voor je goede zorgen. Je sympathie, geduld en aandacht. Naast een kampioens kennel is een goed team aan dierenartsen die zeer deskundig zijn heel belangrijk. Lieve dre wat zullen we je missen. Maar je team heeft ons volste vertrouwen. Dank en een warme hugh van ons . Pia en math Gutjens.

  2. Lieve Dre, Bedankt voor al je goede zorgen!Meer dan 13 jaar geleden kwam ik Lucky bij jou ophalen een pracht hond wat hebben we van haar genoten.
    De cirkel was rond toen jij ook bereid was om haar thuis bij ons in hebt laten slapen dit was heel belangrijk voor ons dat jij dit zou doen!
    Bedankt voor alles geniet van je welverdiende pensioen!
    liefs Saskia

  3. Dre. Namens hondenbrigade van de politie Limburg dank je wel voor de goede zorgen voor onze honden. Ook voor de aankoopkeuringen en de begeleiding en uitleg bij operaties. Geniet van je vrije tijd nu en misschien zien we je nog wel eens.

  4. Dre, bedankt voor de afgelopen 20 jaar als dierenarts voor mijn honden. Je bent een bijzonder mens, voor dier en baas. Veel heb ik aan jouw te danken. Bedankt, en geniet van je pensioen.

  5. Beste Dre, bedankt voor alle goede zorgen voor onze honden. Je stond altijd klaar met een goed advies en zonodig een operatie, altijd met succes. Geniet van je vrije tijd! Bedankt. Wim en Karin Vos , Roermond.

  6. Hallo Dre, bedankt voor alle goede zorgen van onze honden en de gesprekken de afgelopen 35 jaar.
    Ga lekker genieten van je vrije tijd.

  7. Beste Dré,
    Hartstikke bedankt voor jouw deskundige advies en vooral je betrokkenheid de afgelopen 25 jaar.
    We zullen je missen.
    We hebben je altijd graag als dierenarts voor onze honden gehad.
    Ga lekker genieten van je pensioen.
    Bedankt.

    Marc en Els Sijben


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie