Skip to content

Themaraad over structuurvisies Randweg N266 en Kanaalzone

Glendi
21 juni 2016 | 13:00

Advertentie

Aanstaande maandag 27 juni om 19.30 uur vindt in de raadzaal van het gemeentehuis een themaraad plaats over de Structuurvisie Randweg N266 en de Structuurvisie Kanaalzone Nederweert. Beide visies maken deel uit van het project Randweg N266 Nederweert. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De themaraad is een voorbereiding op de raadsvergadering van dinsdag 12 juli. Dan brengt de raad een advies uit aan Provinciale Staten (PS) over de vaststelling van beide ontwerpen.

Randweg Nederweert N266-2789Om tot een afgewogen advies te kunnen komen, heeft een aantal onderzoeken plaatsgevonden en zijn belanghebbenden om hun mening gevraagd. Eén van de onderzoeken heeft betrekking op de meerwaarde van de randweg op de ontwikkelmogelijkheden voor de Kanaalzone. Dit onderzoek heeft geresulteerd in een Ontwerp Structuurvisie Kanaalzone Nederweert.

Na de opening, het welkomstwoord en het vragenhalfuurtje, wordt een toelichting op de Ontwerp Structuurvisie Randweg N266 Nederweert en de zienswijzennotitie gegeven door Frans Janssen van de Provincie Limburg. Vervolgens zal de kwantitatieve Maatschappelijke Kosten-Batenanalyse (MKBA) door Koen Vervoort van Ecorys besproken worden. Henk Luijpers van de Provincie Limburg vertelt over de overige positieve en negatieve kwalitatieve aspecten van de randweg. Als laatste zal Koos Seerden van Rho een toelichting geven op de Ontwerp Structuurvisie Kanaalzone Nederweert. Uiteraard is er daarna ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Op vrijdag 22 juli begint de zienswijzenperiode die t/m 2 september duurt. Daarna volgen nog een aantal behandelingen van de structuurvisies. In 2017 is dan de start van het Definitief Verkeerskundig Ontwerp (DVO) bij een positief besluit van PS over de Structuurvisie Randweg N266 Nederweert. Onderstaand vind je de uitgebreide planning.

planning Randweg

Advertentie

1 Reactie

  1. “Op vrijdag 22 juli begint de zienswijzenperiode die t/m 2 september duurt. Daarna volgen nog een aantal behandelingen van de structuurvisies. In 2017 is dan de start van het Definitief Verkeerskundig Ontwerp (DVO) bij een positief besluit van PS over de Structuurvisie Randweg N266 Nederweert. Onderstaand vindt u de uitgebreide planning.”

    Ontbreekt een stuk?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie