Skip to content

De Koele Afmakers winnen FC Boeket toernooi (Foto’s)

Redactie
21 juni 2016 | 21:03

Advertentie

FC Boeket minitoernooi 2016-10Afgelopen zondag werd het sportieve FC Boeket minitoernooi gespeeld naast de frietkot en de biertent op het veld aan de Brekensteeg in Boeket, Nederweert. Dit jaar streden 25 teams met een stalend weertje voor de eer en het metaal. Zeven teams in poule 1 om de prestigieuze eindoverwinning van het toernooi en daarnaast drie recreatiepoules met elk zes teams die vooral voor de gezelligheid meededen.

De Koele Afmakers weten op het juiste moment te pieken en realiseren hiermee de toernooi winst prestatie poule 2016. In de poule fase werden naast de vier overwinningen twee verliezen gerealiseerd tegen The Machines (0-2) en Neijwiert Net Knicks (0-1), hetgeen resulteerde in een 3de plek. De 3de plek gaf deze toernooi editie recht op een plek in de halve finale prestatie poule. In de halve finale werd revange genomen op The Machines (4-0 overwinning) en uiteindelijk werd in de finale de ultieme revange op Neijwiert Net Knicks genomen door met 1-0 de finale tegen hun te beslissen.

Prijzenwinnaars:

  • Toernooi winnaar prestatie poule: De Koele Afmakers
  • Recreatie poule winnaar: FC Boeket Bayer Lederhosen, ook wel bekend als Soa Paul met onder andere Koos Vaes als (wissel)speler.
  • Sportiviteitsprijs: Guerrero.
  • Aan het einde van de dag besloten de scheidsrechters na overleg om de sportiviteitsprijs aan één van de jongste deelnemende teams toe te schrijven, zijnde Guerrero met spelers uit de B2 van Merefeldia.

Naar schatting waren er bijna 200 deelnemende voetballers en circa 100 toeschouwers aanwezig op het hoofdzakelijk zon overgoten toernooi.

Advertentie

1 Reactie

  1. Eindelijk weer eens een interessant bericht uit Boeket!
    Die ingezonden brieven van stakeholders daar word volgens mij iedereen wel een beetje moe van!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie