Skip to content

Kermisconcert in Ospel en Midzomerconcert in Nederweert-Eind

Glendi
16 juni 2016 | 14:00

Advertentie

Kermisconcert Melodie der Peel Ospel 4610Dit jaar hebben Harmonie Melodie der Peel (Ospel) en Harmonie Pro Musica  (Nederweert-Eind) hun krachten gebundeld. Gezamenlijk organiseren zij twee concerten, het Kermisconcert op zondag 26 juni vanaf 11.00 uur voor de kerk in Ospel en het Midzomerconcert op zaterdag 9 juli vanaf 19.30 uur in Eynderhoof in Nederweert-Eind.

Unieke samenwerking tussen Harmonie Melodie der Peel
en Harmonie Pro Musica

Beide concerten bestaan uit diverse onderdelen. Zo zullen onder andere onder leiding van dirigenten Inge Alberti en Stefan Arits beide harmonieën als één groot orkest een optreden verzorgen. Ook de drumband en de groep jonge slagwerkers zijn van de partij en zullen onder leiding van Stefan Castro enkele werken ten gehore brengen. Bovendien vindt er tijdens het Kermisconcert een presentatie plaats van leerlingen van groep 4 en 5 van De Schrank onder leiding van muziekdocent Ank Steenvoorden van het RICK.

Ook wordt aandacht gevraagd voor de Kermisloterij van Harmonie Melodie der Peel. De verkoop van de loten start op 10 juni. De komende weken gaan leden van de vereniging op pad om loten te verkopen. De trekking van de prijswinnende loten vindt plaats tijdens het Kermisconcert.

Noteer alvast zaterdag 9 juli in je agenda zodat je ook van de partij bent op het Midzomerconcert van Harmonie Pro Musica & Melodie der Peel. Houd de komende tijd de nieuwssites in de gaten, want over dit concert volgt spoedig meer. Beide concerten beloven twee mooie muzikale spektakels te worden voor jong en oud die je niet wilt missen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10

Advertentie