Skip to content

Hotel Nederweert op de lange baan geschoven

Redactie
16 juni 2016 | 12:21

Advertentie

Hotel-sign741Het geplande hotel aan de A2 bij Nederweert is op de lange baan geschoven. Dit heeft ontwikkelaar “Het Rosvelt Onroerende Zaken B.V.” vorige week in een brief aan de gemeente Nederweert kenbaar gemaakt. In de eerste helft van dit jaar zou de eerste paal in de grond geslagen worden, maar gezien de ontwikkelingen aan de Weerter kant stelt de ontwikkelaar dit nu uit.

Wij zijn verbijsterd over de vasthoudendheid waarmee het college van B&W van Weert meent de afspraken zoals men die met Nederweert heeft vastgelegd in een convenant simpelweg terzijde te kunnen schuiven teneinde de deur te openen voor de komst van een Van der Valk-hotel.” Het is daarom dat de ontwikkelaar heeft besloten om de start van de bouw op te schorten totdat duidelijk is dat er geen Van der Valk hotel komt in de directe nabijheid. In de tussentijd worden al (juridische)middelen ingezet om de bouw van dat hotel tegen te houden. De ontwikkelaar verwacht dat de gemeente Nederweert dezelfde insteek blijft kiezen.

Ook de gemeente Weert heeft een brief ontvangen. Hierin beschuldigen ze de gemeente van evidente onjuistheid in de brief die ze van de gemeente hebben ontvangen. De heer Loverbosch van “Het Rosvelt Onroerende Zaken B.V.” vindt het merkwaardig dat de gemeente 10 weken nodig heeft voor de formulering van een beknopt antwoord op een uitvoerige brief, waarbij ook nog eens veel vragen onbeantwoord blijven.

Advertentie

3 Reacties

  1. Waarvan acte.
    Volgens mij was het 3 jaar geleden al bekend dat het hotel er niet zou komen.
    Nu een beetje op de gemeente Weert afgeven.
    Laat vd Valk maar komen.

  2. Nouw, wat een nieuw. Heel nederweert wist al jaren dat dit plan nooit werd uitgevoerd. Dit is een makkelijke manier om de schuld in iemands andere schoenen te schuiven


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie