Skip to content

Unieke samenwerking tussen Nederweerter harmonieën

Redactie
12 juni 2016 | 10:00

Advertentie

Midzomerconert Pro Musica en zanggroep Young Forever  4750Dit jaar hebben Harmonie Melodie der Peel (Ospel) en Harmonie Pro Musica (Nederweert-Eind) de krachten gebundeld. Gezamenlijk organiseren ze twee concerten. Het Kermisconcert op zondag 26 juni vanaf 11.00 uur voor de kerk in Ospel en het Midzomerconcert op zaterdag 9 juli vanaf 19.30 uur in Eynderhoof in Nederweert-Eind.

Beide concerten bestaan uit diverse onderdelen. Zo zullen onder andere onder leiding van dirigenten Inge Alberti en Stefan Arits beide harmonieën als één groot orkest een optreden verzorgen. Ook de drumband en de groep jonge slagwerkers zijn van de partij en zullen onder leiding van Stefan Castro enkele werken ten gehore brengen. Bovendien vindt er tijdens het Kermisconcert een presentatie plaats van leerlingen van groep 4 en 5 van De Schrank onder leiding van muziekdocent Ank Steenvoorden van het RICK.

Er is een Kermisloterij van Harmonie Melodie der Peel. De verkoop van de loten start vandaag. De komende weken gaan leden van de vereniging op pad om loten te verkopen. De trekking van de prijswinnende loten vindt plaats tijdens het Kermisconcert. De opbrengst van de loterij draagt bij aan de realisatie van de vele goede doelen van onze vereniging. Bijvoorbeeld de herintroductie van muziekonderwijs op basisschool De Schrank in Ospel. De prijs van de loten is: één lot voor drie euro en twee loten voor vijf euro.

Het prijzenpakket is dit jaar als volgt samengesteld:

  • één geldprijs van € 250,00.
  • drie geldprijzen van € 100,00.
  • zes geldprijzen van € 50,00.

Het Kermisconcert belooft weer een leuke ochtend te worden met een luchtig programma voor jong en oud. De entree is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie