Skip to content

Fieëstprogramma EPO – Tour d’Oospel

Glendi
1 juni 2016 | 14:30

Advertentie

Feestprogramma EPO - Tour d'OospelNaast het fietsprogramma op 6 augustus wordt er ook weer ‘gefieëst’ in het EPO – paviljoen op het Aerthijsplein in Ospel. Oude bekenden, maar ook een voor Ospel nieuwe coverband gaan de tent helemaal op z’n kop zetten!

Vrijdag 5 augustus – DJ Diego, The Deejays & een oude bekende
Vrijdag 5 augustus wordt EPO – Tour d’Oospel feestelijk ingeluid. Vanaf 20.00 uur is de tent open en de entree is helemaal gratis. DJ Diego en The Deejays zijn die avond aanwezig om samen met jullie een feestje te bouwen.
Het programma is hiermee nog niet compleet, want ook een inmiddels ‘oude bekende’ zal het podium betreden, namelijk PROOST! Deze band bestaande uit 6 ervaren, energieke muzikanten hebben al eens bewezen dat ze een flink feestje kunnen bouwen. Met interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire is een top avond gegarandeerd!

Zaterdag 6 augustus – The Deejays én een nieuwe naam voor EPO – Tour d’Oospel
Voor muzikale opluistering tijdens het wielrennen is ook dit jaar weer gezorgd. Niet alleen de hoempa zal een rondje om het parcours maken, ook op het Aerthijsplein is live muziek te horen van de Nederweerter band Skyway Avenue.
Na het fietsen is het tijd voor wat ontspanning in het EPO – paviljoen. Vanaf 20.00 uur staan The Deejays weer klaar om de tent warm te maken voor een knallende afsluiter van de vierde editie van EPO – Tour d’Oospel.

Deze editie knallend afsluiten, doen zij niet alleen want ook deze avond zal een van Nederlands meest gevraagde coverbands een flink feestje komen bouwen. Er zijn natuurlijk veel bands, artiesten en entertainers, maar de coverband NOAH belooft ons te zorgen voor écht een onvergetelijke avond! Deze 6-koppige band weet als geen ander dat muziek en entertainment hand in hand gaan en gaat dit op zaterdagavond 6 augustus in Ospel bewijzen. De entree is ook die avond geheel gratis.

Meer informatie? Kijk op www.tourdoospel.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie