Skip to content

Rogé doet Alpe d’Huzes met speciale transportfiets

Redactie
27 mei 2016 | 14:27

Advertentie

Team Logistiek Alpe d'Huzes-2Rogé Megens, opgegroeid in Ospel en al ruim 20 jaar woonachtig in Nederweert, is vrijdagmorgen vanaf de parkeerplaats van Restaurant de Wildenberg in Weert met een konvooi van 18 vrachtwagens richting Alpe d’HuZes vertrokken. Ook dit jaar rijdt het zogenaamde team-logistiek in twee dagen bijna 1.000 kilometer naar de beroemde berg in Frankrijk. In de trucks, die beschikbaar worden gesteld door verschillende transportbedrijven en dealers, zitten alle benodigdheden voor de organisatie. Dit jaar gaat Rogé niet alleen als vrijwilliger-chauffeur mee maar voegt hij er een dimensie aan toe: hij gaat de berg beklimmen met een speciale transportfiets om sponsorgeld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Rogé Megens (41) rijdt dit jaar voor de derde keer mee. Hij is zelfstandig adviseur in de logistiek. Het is altijd weer een mooi weerzien voor een mooi doel. De groep is een zeer divers gezelschap van beroepschauffeurs, zelfstandig ondernemers, managers en medewerkers werkzaam in de logistiek. De auto’s worden voorzien van herkenbare stickers van Alpe d’HuZes en na de gezamenlijk instructie en uitleg voor onderweg is het tijd om te vertrekken. Op zaterdagavond 28 mei zal, na een gezellige avond halverwege, het konvooi arriveren in Alpe d’Huez en worden de spullen gelost. Op 4 juni beginnen ze aan de terugreis om op zondagmiddag weer in Nederland aan te komen.

Team Logistiek haalt natuurlijk ook zelf geld op voor het goede doel. De teller staat inmiddels op ruim 24.000 euro.

Wil je meer weten en/of bijdragen?
Op de teamwebsite www.ad6logistiek.nl lees je meer over de logistieke en sportieve uitdagingen van het team. Volg al het nieuws via Facebook. Wil je de sportieve prestaties van Rogé ondersteunen met een donatie voor KWF klik dan hier.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ha Roger kanjer ik linda Vrenken kan mij de reis naar de lange man weer herrinneren met jou als buschauffeur was n fantastische reis groetjes van uit Sevenum zegt reis deelneemster linda Vrenken


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie