Skip to content

Nu ook achteraf betaald parkeren in Muntgarage Weert

Glendi
11 mei 2016 | 16:00

Advertentie

parkeren MuntgarageIn de Muntgarage, onder het voormalig stadhuis aan de Beekstraat in Weert, kun je sinds vorige week ook achteraf betaald parkeren. De garage is nu uitgerust met een slagboom zodat je, net als in de parkeergarages Walburgpassage, Ursulinen, Centrum, Stationsplein en Poort van Limburg, achteraf kunt afrekenen.

Als je aankomt bij de slagboom kun je kiezen voor een parkeerkaartje. Voordat je bij het uitrijden bij de slagboom je kaartje weer inlevert, moet je de parkeertijd hebben afgerekend bij de kassa. Bij de kassa kun je betalen met pinpas of met munt- of papiergeld.

Weerterlandpas en bezoekerspas
Maak je gebruik van de Weerterlandpas of bezoekerspas? Dan wordt je kenteken bij het in- én uitrijden van de parkeergarages met een camera herkend. De slagboom opent dan automatisch en je hebt géén parkeerkaartje nodig. Ook bij het uitrijden opent de slagboom automatisch. De parkeerkosten betaal je achteraf via je maandelijkse factuur. 
Als je kenteken niet wordt herkend en de slagboom niet opent, kun je je Weerterlandpas of bezoekerspas aanbieden bij de meldpaal bij de slagboom.

Openingstijden garage
De garage is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Ook op (koop)zondagen en feestdagen moet je in deze parkeergarage, net als in de andere garages in het Weerter centrum, betalen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie