Skip to content

Brandweervrijwilliger Nederweert, daar mogen we trots op zijn!

Redactie
4 mei 2016 | 10:50

Advertentie

Brandweer bevrijdt jongen uit voetbalgoal (4)Het is niet altijd gemakkelijk om brandweerman of vrouw te zijn. Overal zijn deze vuurvechters nodig om vlammen in de pan, kortsluitende TV’s, ongeval of beknelling te bestrijden en zo ook in de gemeente Nederweert. Het korps staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat voor onze veiligheid.

Daar mogen we trots op zijn, dat mag ook wel eens gezegd worden!!

Internationale Dag van de Brandweer

Op 4 mei wordt daarom daarom de Internationale Dag van de Brandweer gevierd om eens stil te staan bij het dappere werk dat deze stoere mannen en vrouwen uitoefenen.

On this date you are invited to remember the past firefighters who have died while serving our community or dedicated their lives to protecting the safety of us all. At the same time, we can show our support and appreciation to the firefighters world wide who continue to protect us so well throughout the year.

In Nederland wordt er relatief weinig aan deze dag gedaan, maar ook voor de vrijwilligers van de brandweer in Nederland en specifiek natuurlijk van Nederweert mag best eens een schouderklopje uitgedeeld worden. Op 4 mei 1999 is de Internationale Dag van de Brandweer ingesteld. Op deze dag zijn in Australië vijf brandweermensen opgekomen tijdens grote bosbrand.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie