Skip to content

Maar eerst Moulin Blues…

Redactie
30 april 2016 | 13:55

Advertentie

Moulin Blues Ospel 2016-4216Robbert, Glenn en Rolf zijn vandaag alle drie flink in de weer op het festivalterrein van Moulin Blues in Ospeldijk. Robbert van der Vleuten als voorzitter van Moulin Blues, Glenn van Winkel als voorzitter van Rascalfest en Rolf Verheijen als voorzitter van Raadpop. Allemaal festivals in de gemeente Nederweert die elkaar de helpende hand toe steken. Gedreven vanuit de liefde voor muziek, maar betrokken als vrijwilliger.

Nederweert telt dit jaar in totaal vier festivals, te weten Moulin Blues (6 en 7 mei), Rascalfest (3 en 4 juni), Raadpop (22 en 23 juli) en OutRageous (tweede weekend van augustus). Maar eerst Moulin Blues… Na weken van regen en slecht weer zijn de weersvoorspellingen positief. Vanaf vandaag is er geen regen meer in het vooruitzicht en gaat de temperatuur flink omhoog. “Volgens mij is iedereen het binnen zitten wel zat en kunnen ze komend weekend heerlijk vertoeven op Moulin Blues. We zetten buiten alvast wat extra taps neer,” zegt Robbert.

De festivals kunnen alleen maar bestaan door de vele vrijwilligers. Samen sterk, samen doen is, net als bij de gemeente, het motto. Dat was ook de reden dat Rolf Verheijen vandaag zijn werkkleren heeft aangetrokken om een dag mee te helpen op het terrein aan de Meijelsedijk. “Hier kan ik alleen maar van leren en door samen aan te pakken, versterk je elkaar alleen maar. We hebben elkaar niet nodig, maar kunnen ook niet zonder elkaar,” aldus Rolf.

Alle festivals doen beroep op vrijwilligers die wat met muziek hebben. “Zowel bij Moulin Blues, Raadpop als ook bij Rascalfest zijn ze altijd op zoek naar vrijwilligers. Als je het leuk vindt wat te organiseren of een biertje te tappen, bij Rascal kunnen we nog vrijwilligers voor alle vakgebieden gebruiken,” vertelt Glenn.

Lees hier alles over Moulin Blues
Lees hier alles over Rascalfest
Lees hier alles over Raadpop

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie