Skip to content

Moederdag – ‘Saame’ ontbijten of brunchen Bi-j Siem

Glendi
29 april 2016 | 14:00

Advertentie

moederdag bi-j SiemTerwijl de festiviteiten rondom het 10-jarig jubileum van restaurant Bi-j Siem nog in volle gang zijn, wordt er al uitgekeken naar Moederdag 2016. Restaurant Bi-j Siem heeft dit jaar gekozen voor een unieke invulling.

Champagne ontbijt
Onder het motto “Met moeder vroeg uit de veren” kunnen gezinnen reserveren voor een zeer uitgebreid champagne ontbijtbuffet. Om 9.00 uur word je ontvangen met een glaasje bubbels (alcoholisch of non-alcoholisch). Vanaf rijkelijk gevulde buffetten worden er er warme gerechten, een uitgebreid broodassortiment met diverse soorten beleg, zoetigheden, serials met melk en yoghurt met verse fruitsalade geserveerd. Koffie/thee, melk, kinderdrankjes en jus d’orange zijn in de couvertprijs inbegrepen.

Voor de volwassenen is deze € 16,50 en voor kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar betaalt je slechts € 8,25. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Rond 11.00 uur eindigt de ontbijtsessie vanwege de voorbereidingen voor de brunch.

Moederdag brunch
Voor de gezinnen die kiezen voor een wat rustigere start van Moederdag wordt vanaf 12.30-13.00 uur een zeer gevarieerde Moederdagbrunch geserveerd. Na de feestelijke ontvangst met een glaasje bubbels wordt een vis- of vlees voorgerecht naar keuze geserveerd en daarna een heerlijk kopje soep (asperge of tomaten). Het hoofdgerecht wordt in buffetvorm geserveerd. Er is een ruime keuze aan vlees- en visgerechten aangevuld met warme garnituur, warme groenten en salades. De brunch wordt afgesloten met een heerlijk en uitgebreid dessertbuffet… om te smullen! Voor de kinderen is er een speciaal buffet met ruime keuze in kindergerechten.

De couvertprijs voor de volwassenen bedraagt € 27,50. Voor kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar vragen wij € 13,75. Terwijl ook nu de kinderen t/m 3 jaar gratis zijn.

’s Avonds kun je terecht voor de à la carte gerechten en de inmiddels bekende verrassingsmenu’s. Dus culinair gezien ben je op Moederdag op ieder gewenst tijdstip van harte welkom. Reserveren kan via 0495 – 622 001 of www.bi-jsiem.nl

Tot Siems!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie