Skip to content

Bond van Wapenbroeders Ospel bezoekt Antwerpen

Glendi
23 april 2016 | 12:59

Advertentie

station AntwerpenHet bestuur van de Wapenbroeders Ospel nodigt leden, donateurs, oud-militairen en hun partners uit voor een treinreis vanuit Hamont naar Antwerpen met excursie. Deze vindt plaats aanstaande zaterdag 30 april. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vertrek op eigen gelegenheid naar station Hamont. Geef bij opgave aan of je eventueel wilt carpoolen zodat gezamenlijk vervoer geregeld kan worden. Om uiterlijk 9.00 uur dien je in Hamont te zijn omdat hier nog kaartjes gekocht moeten worden. Een van de bestuursleden kan je hier eventueel bij helpen.
  • Om 9.20 uur vertrekt vanuit Hamont de trein naar station Antwerpen. Aankomst Antwerpen centraal station om 10.50 uur. Dan is er tijd voor koffie of thee. Aansluitend geeft Bèr Smolenaers een rondleiding door dit fraaie station en geeft hij uitleg over de diverse werken die zijn bedrijf hiervoor gemaakt heeft.
  • Stadstour: Om 11.45 uur wordt per bus een stadstour gemaakt van ongeveer 1,5 uur.
  • Lunch: ca. 14.00 uur in de stad.
  • Na de lunch wordt een bezoek gebracht aan enkele projecten waar Smolenaers Constructies bij betrokken is geweest. Ber zal het gezelschap ook hier weer van uitleg voorzien.

De rest van de middag kun je op eigen gelegenheid invullen met bijvoorbeeld een bezoek aan de binnenstad zoals het wereldberoemde winkelgebied “de Meir”, de O.L. Vrouwe kathedraal, de voetgangerstunnel onder de Schelde of het Rubens Museum. Ieder naar eigen invulling. Er wordt gezorgd voor voldoende stadsplattegronden. Om 18.10 uur reist het gezelschap weer terug naar Hamont per trein. Aankomst daar om 19.40 uur.

Kosten:
– treinreis retour: € 12,90 (voor 65 plussers € 6)
– rondreis per bus: € 11
Consumpties en maaltijden naar eigen behoefte en op eigen kosten. Alle kosten dienen ter plekke zelf voldaan te worden. Opgave kan per e-mail miagubbels12@gmail.com of telefonisch 06 – 506 018 03.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie