Skip to content

Raadpop maakt nieuwe namen bekend

Redactie
21 april 2016 | 21:17

Advertentie

De organisatie van Raadpop bevestig vier nieuwe namen voor de tweede editie van het gratis festival op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli in Nederweert. Fever of Life, reEDITORS, PortraitB en The Voice kids finalist Joep zullen hun opwachting maken. Hiermee is de line-up bijna compleet. Weer een mooie stap richting een fantastische tweede editie van Raadpop.

Bekijk hier de namen die ze eerder bekend maakte

Fever of Life

Fever of Life op Raadpop

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life.

Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken“, is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LPs hebben ook veel live albums gezeten. Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter “Witte Waanzin” Nita en optredens met René Innemee & Band. Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

https://www.youtube.com/watch?v=KUUvpRKDISw

 

reEDITORS

reEditors6

Editors is niet zomaar een bandje. Het is toch wel de crème de la crème van de hedendaagse muziek. Om dat te spelen moet je van goede huize komen en dat zijn de reEDITORS. Gelijke sound, dezelfde energie, het gevoel is ook goed erbij Ze spelen als sinds 2005 samen en hebben al op veel evenementen en festivals gestaan. “With the ever familiar sound and feel, reEDITORS lays down an energetic live set containing all of the hits of the hugely popular EDITORS.

PortraitB

reEditors op Raadpop

 

Portrait B, een vijfkoppige band uit Maasmechelen, wordt opgericht in 2010. Met een jonge, talentvolle frontman, Yannick, toetst de band de grenzen af tussen elektronische pop en melancholische rock: gelaagd en afwisselend. Na maanden intensief werken kan de band eindelijk haar debuut-EP “Misery Boy” voorstellen.
Positieve feedback (o.a. van Stijn Meuris, Luc van Acker, Willem Jongeneelen (OOR), Indiestyle.be, …) stemt hen ook méér dan tevreden.

Momenteel werkt de band hard aan een full album. Tussendoor werkt de band nog een club- en festivaltour af doorheen België en Nederland.

The Voice kids finalist Joep

Joep Reijnen op Raadpop-3

Joep Reijnen (16 jaar) stond in 2013 in de finale van de Voice kids! Hij greep maar net naast de winst! Ondertussen heeft hij een flinke bak ervaring opgedaan en is hij klaar voor een kleine Tour door Limburg en Brabant. Op gitaar zal Joep worden begeleidt door het supertalent Kay Wijers. Kay speelt regelmatig met Anderkovver mee, het liefst oude rock uit de jaren 70 en 80.

Lees hier alles over Raadpop:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie