Skip to content

Heidebrand, brandweer slaat groot alarm

Redactie
20 april 2016 | 18:52

Advertentie

1De brandweer sloeg woensdagmiddag groot alarm nadat zij een melding kregen van een bosbrand in Budel-Dorplein. De meldkamer schaalde al snel op naar zeer grote brand. Ook de brandweer van Weert werd opgeroepen om zijn Brabantse collega’s te assisteren.

Eigendom van defensie

De brand ontstond in een heidegebied aan de achterzijde van een verzinkerij en werd opgemerkt door militaire die in het gebied waren. Eenmaal ter plaatse bleek de brand, door de gunstige wind, mee te vallen en werd het vuur door de brandweer geblust. Het terrein waar de brand was ontstaan, is eigendom van defensie. De Koninklijke Marechaussee was dan ook ter plaatse om toezicht te houden.

De brandweer had veel moeite om de locatie te vinden. Een stuk van ongeveer vijftig vierkante meter is uitgebrand. Het nablussen heeft enige tijd in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie