Skip to content

Mariëlle Geraets in Top-100 bij nationale zzp-prijs

6 april 2016 | 16:29

Mariëlle Geraets Leveroy 2Mariëlle Geraets van MG2Care is tijdens de Dag van de ZZP’er in Amsterdam door een expertjury uit 10.129 deelnemers verkozen tot de Top-100 beste zzp’ers van Nederland. De Freelancer of the Year Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland.

In totaal hebben 10.129 deelnemende zzp’ers in de eerste ronde online referenties verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van deze gemiddelde cijfers selecteerde de jury 98 finalisten, die tijdens een pitchevent hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. En daarna heeft de vakjury tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2016 uitgekozen. “Mariëlle is verkozen tot een van de beste honderd zzp’ers van Nederland, dankzij de verzamelde referenties van onder meer opdrachtgevers, en de elevator pitch,” aldus juryvoorzitter René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab.

Over Mariëlle Geraets

Mariëlle Geraets (1968) uit Leveroy heeft via haar bedrijf MG2Care van haar hobby, haar beroep gemaakt. Ze verzorgt lessen op het gebied van Eerste Hulp waarbij te denken valt aan basis Eerste Hulp, reanimatie/AED, Eerste Hulp aan Kinderen, BHV ( levensreddend handelen) maar ook Acute Zorg bij Drank- en Drugsincidenten of Eerste Hulp en Terreur. Tevens kan ze workshops, lezingen en cursussen op maat leveren.

Per toeval heb ik meegedaan aan deze wedstrijd en al heb ik fysiek niets gewonnen, ik ben supertrots op mijn plek bij de 100 beste ZZP-ers van Nederland.”

Pitch video

 

Advertentie

3 Reacties

  1. Mariëlle,

    Dit heb je dik verdiend, door je inzet, uitstraling, geduld en het omgaan met mensen.
    Chapeau.

    Jacques

  2. Mariëlle hartelijk gefeliciteerd met dit geweldig resultaat.
    Wat is het fijn om van je hobby je beroep te maken.
    Heel veel succes met je verdere loopbaan.

    Frans Stultiens.

  3. Marielle, unne dikke proficiat!
    Je mag terecht trots zijn op deze prestatie!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

A good set of playing cards in the had of the gambler
Kaart je graag? Kom dan zeker!
25 oktober 2024 | 9:45
Waogstock-Blues-en-Rock-zoekt-jong-talent
Neer, Midden-Limburg – 21 juni 2025
24 oktober 2024 | 20:35

Advertentie