Skip to content

Autobedrijf van Nieuwenhoven kanshebber op titel ‘Autobedrijf van het Jaar’

Redactie
4 april 2016 | 11:00

Advertentie

Verkiezing Autobedrijf van het JaarDe verkiezing Autobedrijf van het Jaar is weer van start gegaan. Vanaf 1 april 2016 kunnen consumenten stemmen op hun favoriete autobedrijf. Vervolgens beoordeelt een vakjury welk BOVAG-lid met een onafhankelijke autobedrijf zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2016-2017’ mag noemen. Deze verkiezing wordt voor de negende keer gehouden en is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

Je kunt tot en met 31 mei op www.autobedrijfvanhetjaar.nl stemmen op je favoriete onafhankelijke autobedrijf, mits dit autobedrijf is aangesloten bij BOVAG. De beoordelingscriteria van de verkiezing zijn servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook wordt een rapportcijfer gevraagd voor de algemene waardering. Wie zijn of haar favoriete autobedrijf in het zonnetje zet, maakt zelf bovendien kans op een reischeque ter waarde van maar liefst € 500,-.

Autobedrijf van Nieuwenhoven
uit Nederweert-Eind

Autobedrijf van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind is één van de kanshebbers op deze prestigieuze titel. Nadat zij in 2015 door de Bovag zijn uitgeroepen tot “Bovag Held 2015” heeft de Bovag hen dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan de verkeizing. ‘Met de verkiezing kunnen wij ons autobedrijf nog eens extra op de kaart te zetten. De stem van de consument is daarbij heel erg belangrijk. Want uiteindelijk gaat het er toch om hoe klanten ons autobedrijf waarderen’, aldus Caroline van Nieuwenhoven van Autobedrijf van Nieuwenhoven.

Finale

Deze consumentenbeoordeling levert een top tien op, waaruit drie finalisten worden geselecteerd door een vakjury. Deze jury staat onder leiding van Ferry Smith, manager Public Affairs van het ANWB. Uiteindelijk wordt in oktober op het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt wie van de finalisten zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2016-2017’ mag noemen. Autobedrijf van Nieuwenhoven gaat een spannende tijd tegemoet!

Stemmen

Voor Autobedrijf van Nieuwenhoven een enorme eer om mee te mogen doen aan deze verkiezing maar bovenal een belangrijk leerproces. Maar daarvoor hebben zij eerst jullie stem nodig. Met voldoende stemmen mogen zij door naar de volgende ronde waar zij beoordeeld gaan worden door het eerder genoemde Vakteam. Wil je stemmen en kans maken op de reischeque? Klik dan op deze link.

Stem autobedrijf van het jaar

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie