Skip to content

Weerter Mannenkoor Collegetour 2016

Redactie
29 maart 2016 | 10:41

Advertentie

Weert Muziekgala 17 Maart 2016-1178De eerste WMK Collegetour in 2015 was een succes. Er werd eind 2015 aan de organisatie gevraagd: “jullie gaan er toch wel mee door?” De muzikale samenwerking jong & oud tussen de leerlingen van de LVO scholen en het Weerter Mannenkoor proefde naar meer. Dit jaar gaat de samenwerking een stap verder. Het koor ondersteunt muzikaal en financieel het scholenproject Global Exploration om de reis naar Tanzania mogelijk te maken.

Tijdens de Weerter Mannenkoor Collegetour op zaterdagavond 9 april is het podium van Het College, opnieuw de plek voor de muzikale samenwerking. De organisatie van koor en leerlingen is er in geslaagd om een sprankelend, aantrekkelijk voorjaarsprogramma samen te stellen. Veel leerlingen hebben al vaker op de planken van het Munttheater gestaan, maar daarnaast zijn er op 9 april ook een aantal gelegenheidsformaties te bewonderen, zoals: Maud & Karin, Kaus, NINE P.M., The Crazy 70’s, Teun Stienen, Karsten Belt, Karsten & Lisanne.

Tijdens het concert zal Teun het nummer In Taberna met de piano het Weerter Mannenkoor gaan begeleiden en zal Rens het Weerter Mannenkoor zelf gaan dirigeren. Een hele uitdaging! De uiteindelijke opbrengst van het concert gaat naar Global Exploration. Dus hoe groter de kaartverkoop hoe hoger de koorbijdrage voor dit goede doel.

Voor de mannelijke bezoekers van dit concert bestaat de mogelijkheid om zich op te geven voor een GRATIS muzikale workshop van het koor op donderdagavond 19 mei 2016 met als gastdocent niemand minder dan de musicus Martin Hurkens, winnaar van Holland’s Got Talent 2010!
Door inlevering van hun betalingsbewijs gaat er vanuit het koor nog eens extra € 10,- per deelnemer van de workshop naar Global Exploration! Genoeg reden om aan dit feestje mee te doen.

Meer informatie over het concert en de WMK workshop met Martin: www.weertermannenkoor.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie