Skip to content

Ondernemers Pannenweg II investeren in een AED

Redactie
24 maart 2016 | 17:00

Advertentie

AED op Pannenweg Nederweert-2

Antoine Hekers, voorzitter van Stichting Hartslag voor Nederweert, heeft woensdagmiddag officieel een AED voor het industrieterrein Pannenweg II in ontvangst mogen nemen. De Automatische Externe Defibrillator, ofwel AED in de volksmond, hangt aan het pand van De Pinmaekers Interieurs aan de Magnesiumstraat 27.

De AED blijft van het Parkmanagement Pannenweg II om de betrokkenheid bij de AED te behouden. De stichting zorgt wel voor het onderhoud en service als de AED gebruikt is,“ vertelt Antoine. De gemeente Nederweert telt inmiddels 36 AED’s. Er zijn nu in totaal 305 vrijwilligers via hun woonadres aangesloten bij de stichting Hartslag voor Nederweert. Daarnaast zijn er nog eens 50 vrijwilligers die als werkadres Nederweert hebben aangegeven. “Met deze vrijwilligers hebben we zeker in de kernen een goede dekking. Voor het buitengebied geldt nog altijd een magere dekking en is extra inspanning vereist.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan een kijkje op www.hartslagvoornederweert.nl.

Wil jij burgerhulpverlener worden via Hartslag voor Nederweert? De eerstevolgende informatieavond is op 20 april in de kantine van voetbalclub RKSVO, Houwakker 31 te Ospel. De avond begint om 19:30 uur. Aanmelden is niet nodig, breng wel je legitimatie mee.

Foto: Marco van Schayk, Antoine Hekers en Bart Schroijen

AED op Pannenweg Nederweert-1

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie