Skip to content

Vrijwilligers beweegtuin gezocht

Glendi
9 maart 2016 | 15:17

Advertentie

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om alles in orde te hebben voor de officiële opening van de Beweegtuin, zoals de aanleg en de aankleding van de tuin en het werven en opleiden van de vrijwilligers.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de nieuwe beweegtuin. Momenteel wordt de aanleg afgerond, worden de laatste toestellen geïnstalleerd, zal de hovenier zijn werkzaamheden gaan starten en worden de rubberen ondergronden aangebracht. Als de weersomstandigheden het toelaten zal de beweegtuin op zeer korte termijn klaar zijn.

Volgende week gaan cliënten van PSW en cliënten van St. Joseph naar het Citaverde om samen met de leerlingen (richting techniek) vogelhuisjes te maken die in de beweegtuin komen te hangen. De Woningvereniging Nederweert zal dit financieel ondersteunen. Het wordt op deze manier nóg meer een tuin ván en vóór iedereen!

Lokale fysiotherapeuten leiden vrijwilligers op die voor een goede begeleiding in de beweegtuin gaan zorgen. Deze scholing vindt plaats op woensdag 16 maart. Op een aantal tijden in de week zullen vrijwilligers begeleiding bieden aan de personen die komen bewegen in de tuin. De stichting is nog op zoek naar beweegvrijwilligers. Heb je interesse? Neem gauw contact op met Anita Deckers via 06 31 79 50 63 of kijk op www.landvanhorne.nl

Beweegtuin vrijwilligers gezocht

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie