Skip to content

Altijd een fijne school in de buurt!

Redactie
1 maart 2016 | 13:30

Advertentie

Altijd een fijne school in gemeente NederweertAl vele jaren werken de basisscholen in Nederweert samen om ouders te helpen een goede schoolkeuze te maken voor hun kinderen. Een school moet veilig en vertrouwd voelen voor ouders en kinderen. Ook moet een school staan voor kwaliteit en hoge resultaten. Ouders hebben vaak nog andere afwegingen om te komen tot een schoolkeuze, denk hierbij bijvoorbeeld aan de opvang voor- en na school.

Altijd een fijne school in de buurt!

Gelukkig hebben we in Nederweert een kwalitatief hoogwaardig aanbod en dat ook nog keurig verspreid over de kernen en wijken. In onderstaand overzicht staan de open dagen en/of informatiemomenten per school vermeld. Uitdrukkelijk willen we u er op wijzen dat er altijd de mogelijkheid is om een persoonlijke afspraak te maken als data niet zouden schikken.

In verband met de personele inzet willen scholen voor 1 mei 2016 weten hoeveel kinderen ze het komend schooljaar mogen verwachten. Schrijf uw kind , geboren tussen 1 oktober 2012 en 1 oktober 2013 dan ook voor 1 mei 2016 datum in. Veel succes met het maken van uw keuze.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie