Skip to content

Ereburger Mia Kees-Janssen overleden

Glendi
4 februari 2016 | 14:09

Advertentie

Mia Kees Janssen Nederweert 2Woensdagmiddag is mevrouw Mia Kees-Janssen, ereburger van de gemeente Nederweert en Lid in de Orde van Oranje-Naussau, overleden. Als oudste van zes kinderen uit het bakkersgezin van Janssen in de Brugstraat in Nederweert stond haar hele leven in het teken van de zorg. Dagelijks zorgde ze niet alleen voor haar man Vic maar ook voor vele ouderen, gehandicapten, vrienden en familie stond zij altijd klaar.

Vol overgave heeft zij zich vele jaren ingezet voor van de plaatselijke Zonnebloem, waarvan 28 jaar als voorzitster. Van de gemeente ontving ze in 1994 de erepenning en in 2008 werd ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De laatste jaren gingen wat kwalen haar parten spelen en moest ze het wat kalmer aan gaan doen. Mia Kees-Janssen is 83 jaar geworden.

Advertentie

2 Reacties

  1. Familie Kees-Janssen, gecondoleerd met dit verlies. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte om dit verdriet te verwerken..

    Sterkte

  2. Gecondoleerd met dit zware verlies. Mia was een ontzettend lieve, hartelijke vrouw voor iedereen. Ze heeft ontzettend veel gedaan voor de medemens bij o.a. de Welfare en de Zonnebloem en niets was haar teveel als ze iemand kon helpen. Wij zullen haar erg missen. Fam. Moonen-Dore.Hortensiastraat 27 Nederweert.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie