Skip to content

Lorenzo en Guus bij Zapp Live op NPO 3

Glendi
27 januari 2016 | 14:22

Advertentie

Fresh Allstars bij Zapp LiveAfgelopen weekend waren de b-boys van Fresh Allstars, Lorenzo Caboni (10) uit Nederweert en Guus Siebers (14) uit Bergeijk, te gast bij het programma Zapp Live op NPO 3. Lorenzo werd een maand geleden bij de Dutch B-Boy Championships in Eindhoven officieel Nederlands kampioen breakdance 2015 in de categorie kids t/m 14 jaar geworden. Een uitzonderlijke prestatie, vooral omdat hij nog maar 10 jaar is. Guus won in 2014 de titel en hij vond het een eer dat hij de plek kon overdragen aan zijn teamgenoot Lorenzo.

Een aantal weken geleden belde Zapp met de vraag of Lorenzo naar de studio kon komen. Toen ze vernamen dat de winnaar van vorig jaar ook bij Lorenzo in het team zat, werden de producenten meteen laaiend enthousiast en werd ook Guus uitgenodigd.

Beide jongens trainen drie keer per week bij Dansschool Fresh in Weert en vormen met ongeveer 35 andere kids de groep Fresh Allstars. De breakdance-formatie werd onlangs nog uitgeroepen tot ‘Weerts Jeugd sportteam van het jaar 2015’. De winst bij het NK leverde Guus vorig jaar een deelname op aan de prestigieuze ‘Chelles Battle Pro’ in Parijs. Deze battle wordt gezien als dé grootste eer voor een jonge b-boy. Helaas verloor Guus in de eerste ronde van de uiteindelijke wereldkampioen.
Lorenzo plaatste zich met de winst ook voor deze battle, die dit jaar voor het eerst in maart in Marseille wordt gehouden. De tickets zijn al geboekt en Lorenzo is al hard aan het trainen om daar goed te gaan presteren.

Het optreden bij Zapp Live is zeker niet het laatste TV optreden, want de Fresh Allstars zijn op dit moment alweer hard aan het trainen voor een TV-programma waar ze helaas nog niets over mogen verklappen. Hieronder kun je een compilatie zien van Guus en Lorenzo bij Zapp.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie