Skip to content

26-jarige Weertse doodgeschoten in Curaçao

Redactie
4 januari 2016 | 21:26

Advertentie

caribische-gebied-op-de-aardbolVolgens nieuwssite 1Limburg is de 26-jarige zwangere vrouw die zondag werd doodgeschoten in Curaçao, afkomstig uit Weert. Ze studeerde aan het ROC Zadkine in Rotterdam.

Ze was op vakantie op het eiland en zat met haar partner en vier kleine kinderen, waarvan er twee van het stel, in een auto toen deze werd beschoten. Alle inzittenden van de auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Haar drie maanden te vroeg geboren kind werd in het ziekenhuis geboren maar overleed daar. De man en kinderen liggen in kritieke toestand op de Intensive Care.

Met de twee andere kleine kinderen wordt gesproken, “maar ik weet niet of zij kunnen helpen bij het onderzoek“, aldus de zegsman van het OM. Er zijn nog geen verdachten aangehouden en de aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk.

De schietpartij zou een wraakactie zijn geweest voor de liquidatie van rapper Small V. De omgekomen man zou de broer zijn van een vermeende schutter van Small V. Omdat ze hem niet konden vinden hebben ze zijn broer gepakt.

Via: crime-nieuws.nl en 1Limburg.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie