Skip to content

Marjo en Anouk laten de stilte spreken… Kom je ook?

Redactie
25 december 2015 | 18:00

Advertentie

wensboom lambertushof nederweertOp Derde Kerstdag, zondag 27 december om 20.00 uur, organiseren Marjo van Ginderen en Anouk Jacobs een unieke stiltebijeenkomst op het Lambertusplein in Nederweert. Iedereen is uitgenodigd om om 20.00 uur bij elkaar te komen en vanuit verbondenheid stil te staan bij ieders wensen. Ieder op zijn eigen manier. Je kunt dan een kaarsje ontsteken, je wens in de boom hangen, even stil zijn. Het mag en kan allemaal. Kom jij ook? Natuurlijk mag je familieleden, vrienden, kennissen en kinderen meenemen. Iedereen is welkom en het is natuurlijk gratis.

Marjo en Anouk laten de stilte spreken…

Burgemeester Henk Evers zal de avond openen met ‘n gedicht over stilte en verbinding. Daarna zal Saartje van Breda met Rajen Makhan vanuit stilte een lied zingen. Vervolgens zal Ber Bijlmakers een gedicht voordragen dat hij speciaal voor deze avond geschreven heeft. Ted Hovens met haar broer Mark Hovens & Saartje van Breda zullen de avond verder vullen met muziek passend bij het thema. Herman Poell en Margriet Poell van restaurant Restaurant Bi-j Siem schenken voor deze avond chocomelk die Maud Cuppens deze avond mag verkopen voor haar project ‘Maud naar Tanzania’. Bep & Frans Gommans van de Bruna zorgen voor de kopieën van de kerstwensen. Drie meisjes zullen deze avond wafels verkopen voor Tanzania. Het belooft een mooie avond te worden.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie