Skip to content

Ludieke actie Ondernemers Vereniging Nederweert

Redactie
23 december 2015 | 18:50

Advertentie

Wensboom Nederweert 2‘Een oplossing voor het parkeer- en verkeersprobleem in het centrum van Nederweert!!’ Met deze kerstwens heeft de recent opgerichte Ondernemers Vereniging Nederweert opnieuw aandacht c.q. actie gevraagd voor de huidige parkeer – en verkeerssituatie in het centrum. Voorzitter van het OVN, Thijs Linsen, heeft hiervoor afgelopen dinsdag 22 december een wens in de ‘wensboom‘ op het Lambertushof gehangen.

Ludieke actie Ondernemers Vereniging Nederweert

De huidige parkeer- en verkeerssituatie is al te lang een doorn in het oog van zowel ondernemers als het winkelend publiek. Los van het totale nog lopende centrumplan ziet men graag op korte termijn enige aanpassingen zoals bijvoorbeeld een langere parkeertijd en het wijzigen van het eenrichtingsverkeer. Hiervoor zijn diverse scenario’s mogelijk.

Op Derde Kerstdag, zondag 27 december om 20.00 uur, organiseren Marjo van Ginderen en Anouk Jacobs een unieke stiltebijeenkomst op het Lambertusplein in Nederweert. Voor dit initiatief is een kerst(wens)boom geplaatst. Hierin kunnen mensen en vooral ook kinderen een wens hangen voor een dierbare, voor hunzelf of voor de wereld.

Wensboom Nederweert 4 Wensboom Nederweert 3

Iedereen wordt nogmaals van harte uitgenodigd om om 20.00 uur bij elkaar te komen en vanuit verbondenheid stil te staan bij ieders wensen. Ieder op zijn eigen manier. Je kunt een kaarsje ontsteken, je wens in de boom hangen, even stil zijn. Het mag en kan allemaal. Kom jij ook? Natuurlijk mag je familieleden, vrienden, kennissen en kinderen meenemen. Iedereen is welkom en het is natuurlijk gratis.

Meer weten over de Ondernemers Vereniging Nederweert ga naar www.ovnederweert.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Eenrichtingsverkeer zowel in de Kerkstraat als in de Brugstraat zo spoedig mogelijk opheffen.
    Gemeente laat zien dat het op het gemeentehuis niet alleen eenrichtingsverkeer is en dat er ook aan de inwoners gedacht wordt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie