Skip to content

30 Kandidaten voor kavels met korting actie

Redactie
22 december 2015 | 10:19

Advertentie

Voorbeeldwoning 4Om in een aantrekkende woningmarkt in Limburg de verkoop van bouwkavels te stimuleren heeft BPD in het vierde kwartaal van dit jaar een kortingsactie ingezet waardoor bouwkavels met ruim 17% korting worden aangeboden. Door de prijsverlaging heeft de zelfbouwer een voordeel tot ruim 63.000 euro.

Er wordt weer gebouwd op kavels in Limburg

Het resultaat van de actie van BPD voor de 177 deelnemende bouwkavels in Limburg is prima. “De kortingsactie heeft ruim 100 nieuwe belangstellenden opgeleverd waarvan 30 kandidaten heel concreet zijn. Al met al een heel mooi resultaat“, volgens Carl Smeets, directeur van BPD regio Zuid. “Op verschillende kavels in Limburg worden de komende tijd weer woningen gebouwd. En dat was nu precies de bedoeling” vervolgt Smeets. “Overigens, de actie loopt nog tot 31 december 2015.”

Voorbeeldwoning 2 Voorbeeldwoning 3

Op de actiewebsite kavelsmetkorting.nl staan de deelnemende projecten en kavels. Daarnaast maken op de website voorbeeldwoningen direct inzichtelijk of binnen het budget een woning gebouwd kan worden. Als koper weet je direct waar je financieel aan toe bent. Daarnaast is niet iedereen in de gelegenheid om met een eigen architect en aannemer aan de slag te gaan. Door de voorbeeldwoningen wordt het kopen van een bouwkavel ook zeer geschikt voor kopers die niet direct aan zelf bouwen denken. Met de kortingsactie worden de bouwkavels ook nog eens tienduizenden euro’s goedkoper. Er zijn bouwkavels in Vaesrade, Nuth, Klimmen en Brunssum in de aanbieding, alsmede kavels in Noord- en Midden-Limburg. Deze kavels liggen in Horst, Gennep, Bergen, Sevenum, Maasbree, Ospel, Velden, Roggel, Montfort en Venray.

Voor meer informatie over de kavels, de voorbeeldwoningen en de voorwaarden: kavelsmetkorting.nl.

Voorbeeldwoning 1

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie