Skip to content

Kerstconcerten bij Buitencentrum De Pelen

Glendi
11 december 2015 | 8:00

Advertentie

Kerstconcerten bij De PelenOp zaterdag 19 december organiseert Staatsbosbeheer een avondkerstconcert van zanggroep Timeless en op zondag 20 december een optreden van de Magic8 singers en het Clarinet Choir uit Weert. De concerten vinden plaats in de Peelboerderij van het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk.

Zanggroep Timeless uit Someren-Eind bestaat uit circa 30 enthousiaste zangeressen en wordt geleid door dirigent Henk Baetsen uit Nederweert. Hun repertoire is divers, een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Ze hebben veel populaire kerstnummers in hun repertoire en ook de traditionele liedjes ontbreken niet. Een paar jaar geleden hebben ze een CD onder de naam ‘Wit’ gepresenteerd. Tijdens hun optreden bij De Pelen zullen ze liedjes van deze CD ten gehore brengen en het publiek meenemen in de kerstsfeer. Na afloop van het concert brandt de vuurkorf en is er een glaasje glühwein of een beker chocolademelk voor iedereen. De voorstelling op 19 december begint om 19.30 uur en kaartjes kosten € 2,50 per persoon. Reserveren kan telefonisch: 0495 – 641 497 of via depelen@staatsbosbeheer.nl

Op zondag 20 december is er een dubbelconcert. Het eerste optreden begint om 13.00 uur en is van de Magic8, een enthousiaste groep zangers uit Midden- en Noord-Limburg. Vier mannen en vier vrouwen die hun eigen geluid laten horen. Ze zingen van barok tot rock, soms serieus, soms met een knipoog, maar altijd met passie. Interactie met het publiek vindt Magic8 erg belangrijk. Deze middag staat hun repertoire helemaal in de kerstsfeer.

Om 14.30 en om 16.00 uur speelt het Clarinet Choir uit Weert. Dit klarinet ensemble van het RICK (Stichting Regionaal Instituut voor Cultuur & Kunsteducatie) staat onder leiding van dirigent en oprichter John van Peij. Het ensemble bestaat uit klarinettisten en één slagwerker. De leden zijn afkomstig uit Midden-Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. Het CCW speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen, die specifiek voor klarinet geschreven zijn. Tijdens het optreden zullen ze alleen kerstnummers spelen, traditioneel maar ook modernere muziekstukken. Voor de optredens op zondag 20 december hoef je geen kaartjes te reserveren en wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Voor of na de voorstellingen kun je lekker wandelen in De Groote Peel. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen Op de foto zie je zanggroep Timeless.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie