Skip to content

Gezocht een penningmeester voor de parochiefederatie

Redactie
11 november 2015 | 16:59

Advertentie

image1Het bestuur van de parochiefederatie Budschop – Eind – Nederweert – Ospel is met spoed op zoek naar een penningmeester ter versterking van het bestuurlijk team. Dit wegens ontslagname van de huidige penningmeester per 1 januari 2016.

Penningmeester voor de parochiefederatie

Het federatiebestuur behartigt sinds enkele jaren samen met de parochiecommissies de belangen van de vier genoemde parochies door samen te werken. Een belangrijk doel daarbij is het in stand houden van de lokale pastorale activiteiten, kerkgebouwen en vooral ook het gezond houden van de financiën. Iedere parochiecommissie heeft een financiële administrateur, die zorgdraagt voor een goed verloop van de inkomsten en uitgaven van de parochie. Zij werken daarbij met een geautomatiseerd boekhoudkundig systeem: Navision.

Het huidige bestuur zoekt ter versterking van het bestuurlijk team een PENNINGMEESTER die vooral zorgdraagt voor het gezamenlijke algemene financiële beleid van de parochies.

Het betreft een vrijwilligersfunctie op beleidsniveau met gedegen kennis van toezicht op de cyclische financiële processen (begrotingen en rekeningen van de parochies) alsmede coördinatie en facilitering (ondersteuning) van de lokale financiële administrateurs. Een belangrijke taakuitvoering binnen de ‘financial control’ is de zorg voor een transparante, uniforme en integere financiële boekhoudin

Kandidaten voor deze functie kunnen zich schriftelijk (eventueel per e-mail via pastoor@kerknederweert.nl ) wenden tot de voorzitter van het federatiebestuur, pastoor R.H.M. Schuffelers, Schoolstraat 2 6031 CW Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie