Skip to content

Werken aan de weg in week 46

Redactie
9 november 2015 | 10:31

Advertentie

wegwerkzaamheden verkeer 6997In week 44 zijn op een aantal locaties de werkzaamheden wegens wisselende omstandigheden niet voltooid. Deze worden vanaf maandag 9 november weer opgepakt door de aannemer. Er is een nieuwe planning gemaakt voor onderstaande straten:

  • 9 november: Onze Lieve Vrouwestraat en Lochtstraat, Ospel
  • 12 november: Brugske en Fransiscanessenstraat, Nederweert
  • 12 november: Schoor en Kraan, Nederweert
  • 13 november: Fietspad Randweg Zuid, Nederweert
  • 13 november: Fietspad Eind, Nederweert-Eind

Belijning
Op de Onze Lieve Vrouwestraat, Lochtstraat en Schoor/Kraan moet ook nog nieuwe belijning aan worden gebracht. Dit kan niet aansluitend aan de asfalteringswerkzaamheden, omdat de nieuwe laag asfaltbeton nog moet drogen.

Grasbetontegels
De aannemer is nu ook al bezig met de voorbereiding van de werkzaamheden die in week 47 op de planning staan. Het gaat hierbij om het aanbrengen van grasbetontegels langs de bestaande asfaltverharding. Het zwaartepunt van deze werkzaamheden zal liggen op de Eindhovensebaan. Deze weg zal over een groot gedeelte aan beide zijden worden voorzien van grasbetonstenen, vanaf de versmalling van het asfalt, ter hoogte van het bedrijvenverzamelgebouw huisnummer 7, tot aan de Hoebenbaan.

Advertentie

5 Reacties

  1. Een kennis van mij werkt al heel lang aan de weg, jammer dat hier nooit geen melding van op Nederweert 24 heeft gestaan.

  2. In Nederweer-Eind stond de wegenbouwer s,maandags s,morgens ook in eens op de kruisstraat om een nieuwweg dek aan teleggen zonder ook maar een voor aankondeging in het Weekblad of op Nderweert24..
    Niet van de gemeenten en niet van de aannemer.Goede communicatie noemen ze dat.

  3. Bij het fietspad aan de Hoofstraat staan al zo`n drie maanden borden van gevaarlijk wegdek, wanneer is deze schandalige fietspad aan de beurt ? Nederweert fietsgemeente………

  4. Beste Prutser je hebt gelijk. Iedereen doet maar wat zonder na te denken en kijkt niet naar een ander.
    Deze aannemer die jou uit de slaap heeft gehaald had toch kunnen weten dat jij hardwerkende burger naar je werk moest. Trouwens waarom heb jij s’maandags 12.05 uur tijd om hier op te reageren. Als ik jou was zou ik deze snipperdag bij de gemeente declareren en hen wijzen op hun verantwoording en gepruts.
    Dit kan niet , dit mag niet.

  5. Hehe, eindelijk hoop dat de borden dan ook eens weggehaald worden op Brugske en de Fransiscanessenstraat, staan er al ruim 2 weken. En nu maar hopen dat de weg beter wordt want met name de Fransiscanessenstraat was er slechter aan toe dan voor deze werkzaamheden enige weken geleden op de fiets meen je dat he band lek is.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie