Skip to content

Dansschool Fresh start met Freerunning

Glendi
5 november 2015 | 17:00

Advertentie

sport WeertFreerunning is een opkomende sport die al een aantal jaren bestaat. Voornamelijk vanwege Youtube is deze sport een stuk bekender geworden. Bij Freerunning verplaats je jezelf van A naar B, maar dan op een acrobatische manier. De sport is ontstaan in een stedelijke omgeving waar mensen experimenteerden met bijvoorbeeld het springen over een trap, bankje, hek, bloemenbak of zelfs van gebouw naar gebouw.

Nieuw in Weert

Dansschool Fresh start binnenkort met Freerunning-lessen. Onder begeleiding van docent Virgil Nagel leer je de vetste tricks, moves en sprongen. Natuurlijk gebeurt dit op een geheel veilige manier met een methodische opbouw.

Vanaf 8 jaar kun je al deelnemen. De lessen worden grotendeels gegeven op hun eigen terrein aan de Parallelweg 168 in Weert, binnen Perron-C, maar af en toe gaan ze naar een externe binnen- of buitenlocatie zodat bepaalde technieken beter kunnen worden getraind. De lessen beginnen altijd met een goede warming-up, gevolgd door trainingen op kracht, snelheid, conditie, coördinatie, sprongen, landingen, ‘flow’, trainen met attributen zoals een muur, kast, matten, rekken etc. Een gevarieerde mix tussen ‘tricking’ en ‘parcour’ zorgen voor voldoende afwisseling.

Vanaf 8 aanmeldingen starten de lessen, tot maximaal 15 deelnemers . Vooral als verlengde van de sport breakdance, wordt een grote toeloop verwacht dus meld je snel aan als je mee wilt doen.

Meer info? Stuur een mailtje naar info@dansschoolfresh.com met je naam, leeftijd en telefoonnummer en dan nemen zij contact met je op.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie