Skip to content

Toe aan iets nieuws in je interieur?

Redactie
1 november 2015 | 12:00

Advertentie

Poell-verf-4Toe aan iets nieuws in je interieur? Loop dan eens binnen bij Behang- en Verfhuis Poell BV aan de Kerkstraat in Nederweert en laat je inspireren door hun uitgebreide assortiment, de vele mogelijkheden en hun uitstekend advies. Behang- en Verfhuis Poell BV heeft al meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van verf, behang, glas, gordijnen, raamdecoratie en vloerbedekking.

Behang- en Verfhuis Poell BV

Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van een keuze voor de totaalinrichting van je woning. Voor elke raamvorm en voor ieder budget vinden wij een passende en mooie oplossing,” aldus Harrie Poell.

Op het gebied van vloeren zijn ze al jaren toonaangevend met een grote collectie vloerbedekking, karpetten, laminaat en pvc vloeren. Ook voor het vakkundig bekleden van je trap ben je bij  Behang- en Verfhuis Poell op het juiste adres. Voor elke toepassing leveren ze de meest geschikte verf, in elke prijsklasse, gemengd in elke gewenste kleur.

De ingang van de winkel is gelegen aan een ruime parkeerplaats (Burg.Hobusstraat bij Emté), waar je gratis en tot vlak aan de deur kunt parkeren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie