Skip to content

Skyway Avenue viert release van nieuwe album

Redactie
29 oktober 2015 | 9:54

Advertentie

Skyway-avenue uit NEderweertOp zaterdag 14 november zal de Nederweerter band Skyway Avenue haar nieuwe CD getiteld ‘Make it Real‘ uitbrengen. De release zal gevierd worden met een avond vol muziek van de band zelf en van support acts The I.T.’s en The Oaken Towels. De CD Release Party zal gehouden worden in Café ‘t Verschil in Nederweert-Eind en de entree is gratis.

Skyway Avenue viert release van nieuwe album

Skyway Avenue: vier heren en een dame die samen zijn gekomen door hun diepgewortelde liefde voor muziek. De muzikale achtergronden van dit kwintet zijn divers, maar de gezamenlijke behoefte om muziek te maken die meer dan vier akkoorden omvat is de bindende factor. Geïnspireerd door de sound van artiesten als Toto, Fleetwood Mac en John Mayer is de stijl van Skyway Avenue het beste te omschrijven als Classic Rock met een moderne touch.

Dit jaar heeft de band hard gewerkt aan het verwezenlijken van een lang gekoesterde droom: een album vol eigen werk maken met de productie volledig in eigen handen. Van de opnames tot de mix tot aan de albumhoes toe; alles is door de band zelf gedaan. Zonder de tijdsdruk van een vaak kostbare studio is alles in een relaxte huiskamersfeer opgenomen. Dit is het eindresultaat van in totaal 7 eigen nummers alleen maar ten goede gekomen. Het album zal op de avond van 14 november voor het eerst verkrijgbaar zijn en vanaf 15 november zal hij via de band te verkrijgen zijn en tevens beschikbaar zijn op iTunes, Spotify en andere bekende online platforms.

De avond zal muzikaal geopend worden door The I.T.’s. Deze vijfmansformatie uit Stramproy definieert zichzelf als post-punk revival met vrolijke gitaarriffs en kenmerkende zanglijnen. Hierna zal Skyway Avenue het podium betreden, waarna de albumverkoop zal starten. The Oaken Towels zullen de avond afsluiten. Deze Weerter swingband zal er strak in ‘t pak een feestje van maken met covers van bekende artiesten als The Blues Brothers en Michael Bublé.

Locatie: Café ‘t Verschil, Pastoor Maesplein 1, Nederweert-Eind
Entree: Gratis
Aanvang: 20:30

FOTO: vlnr.: Frank van Montfort (Drums), Thomas Atsma (Toetsen), Rita Naus (Zang), Niels de Goeij (Gitaar) en Bart Hoeben (Basgitaar)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie