Skip to content

Synchroongroep opent Spier voor Spieren actie

Redactie
24 oktober 2015 | 18:10

Advertentie

Opening Spieren voor Spieren Sportcentrum Laco Nederweert 6903Zaterdagmorgen opende ZPC samen met de duikvereniging, de reddingsbrigade en sportcentrum Laco een sportdag met als doel geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. Onder veel publieke belangstelling gaven de meiden van synchroon zwemmen een mooi optreden en werd er een groot spandoek uitgerold door de duikers van de duikvereniging Nederweert. Daarmee is “vandaag” het zwembad weer de grootste schatkist van Nederweert.

Spier voor Spieren

Kinderen met een spierziekte kunnen niet onbezorgd rennen, fietsen, spelen en sporten. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door de opbrengsten van sportieve, fondsenwervende evenementen direct in te zetten voor snellere diagnose en baanbrekend onderzoek. Ook organiseren ze leuke evenementen voor de kinderen met een spierziekte en hun families.

‘s Ochtends waren er drie ronden diplomazwemmen in het grote bad en in het instructiebad was er ‘knuffelzwemmen’ waarbij de leden van de duikclub onderwater konden fotograferen. ‘s Middags was er een zeskamp waarbij op 3 ‘natte’ en 3 ‘droge’ onderdelen werd gestreden. De natte onderdelen werden  verzorgd door ZPC, de reddingsbrigade en de duikclub, de 3 droge onderdelen door team Laco. Op de voormalige locatie van het buitenbad was een hindernisbaan/parcours uitgezet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie