Skip to content

Sub Artist of the day: Iris

Redactie
23 oktober 2015 | 17:33

Advertentie

Sub-Artist-Nederweert-Iris-23-oktoberZondag 25 oktober 2015 is het precies een jaar geleden dat Subway Nederweert werd geopend. Om te vieren dat ze één jaar in business zijn, krijg je op hun verjaardag het 2e broodje gratis!*.

Tony en Ayla, de eigenaren van Subway Nederweert, hebben het afgelopen jaar vooral hard gewerkt om een team te formeren binnen Subway Nederweert. Een topteam zorgt voor de juiste uitstraling en geeft vertrouwen aan de klant. Nu ze een jaar verder zijn willen ze met trots al hun medewerkers voorstellen. Elke dag een “Sub Artist of the day“!

Sub Artist of the day: Iris

Ik ben Iris de zwemfanaat, mijn functie bij de Subway is shiftleader. Ik ben hier begonnen op 26-10-2014, toen ik zag dat hier een Subway kwam leek het mij heel leuk om met een groep iets moois op te starten. Tony en Ayla hebben een heel leuk team samen gesteld om Subway Nederweert leuk en vooral heel gezellig te maken.

Mijn wens voor Subway Nederweert is dat het een heel gezellige groep blijft zoals het nu ook is en dat we met zijn allen voor u lekkere broodjes mogen maken!

Nederweert logoElke Sub wordt ter plekke voor je klaargemaakt en kun je volledig naar wens samenstellen. Je kunt kiezen uit rijk belegd met vlees of vis, maar ook met alleen maar groenten. De gezondheidsfreaks kunnen kiezen uit zeven Subs die 6 gram vet of minder bevatten. De Subs danken hun naam aan hun langgerekte vorm die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast Subs kun je er onder andere ook frisse salades en American Cookies krijgen.

Subway Nederweert ligt aan de Randweg West 2 in Nederweert. Klik hier voor de route.

*Bij aankoop van een standaard broodje 15 cm of 30 cm krijg je een 2e gratis. Het goedkoopste broodje is gratis, extra’s tegen betaling. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie