Skip to content

Burlende edelherten spotten in het Weerterbos

Redactie
9 september 2015 | 17:41

Advertentie

Daatjeshoeve NederweertVanaf aanstaande vrijdag 11 september organiseert Stichting het Limburgs Landschap bijna dagelijks edelhertenexcursies in het Weerterbos. Deze Koningen van het Woud worden de komende weken bronstig en dat laten ze blijken. Jij kunt nu getuige zijn van dit spectaculaire schouwspel door je op te geven voor een burlexcursie.

Houdt er rekening mee dat je je vooraf moet aanmelden (minimale bijdrage is 2,50 euro per persoon). Via deze link kun je zien op welke dagen en tijdstippen er excursies zijn en je opgeven. De kosten dien je contant en gepast tijdens aanvang van de excursie te voldoen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor educatieve schoolprojecten in het Weerterbos. Tot en met 4 oktober zijn er nog volop excursies waar je je voor op kunt geven.

Daatjeshoeve Nederweert

De excursies starten vanaf de Daatjeshoeve aan de Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Het is mogelijk om hier voor of na de excursie een broodje of kop koffie te nuttigen. De paden zijn goed toegankelijk. Het meenemen van een verrekijker en muggenstift is een aanrader. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 25 personen per groep. Bij te weinig deelnemers gaat de excursie niet door. Je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie