Skip to content

Najaarprogramma Theaterboerderij Boeket

Redactie
1 september 2015 | 11:16

Advertentie

Vincent Bijlo-liggend-fotograaf Shody CaremanSeptember en oktober staan bij de Theaterboerderij Boeket garant voor boeiende voorstellingen, met als toppers: Vincent Bijlo, Jan Rot, bluestalent Sean Taylor. Het uitgangspunt van de theaterboerderij in Nederweert is het bieden van een podium voor aankomend talent, en gevestigde artiesten.

De jonge theatermakers liften mee. Het publiek ervaart de gang naar de theaterboerderij als het gaan naar een feestje. Elkaar ontmoeten in een rustige, natuurlijke ambiance, waarbij het opsnuiven van cultuur voorop staat. Ook de artiesten houden van kleinschaligheid en spelen op locatie, waarbij de interactie met het publiek optimaal is. Herman van Veen: “ ik zat bij de mensen zowat op schoot ” Het kwalitatief hoogstaand en soms vernieuwend programma weet z’n publiek keer op keer te verrassen.

Najaarprogramma Theaterboerderij Boeket

Vrijdag 18 en zondag 20 september

Students in concert, verzorgt door de zangtalenten van coach Anita Leenders. Een populair repertoire met solo en ensemble optredens.

Zaterdag 19 september 

IDRIS brengt een mix van pop en folk. Sferisch en eigenzinnig werk met frisse dansnummers en ballads. Fluit, doedelzak, bouzouki, didgeridoo, percussie en twee zangeressen vormen het muzikaal geheel.

Woensdag 23 september

Vincent Bijlo bekijkt in zijn nieuwe programma HET NIEUWE NU de wereld door een slimme bril. Hij laat z’n ziende medemens opnieuw kijken naar onze visueel ingestelde samenleving. Bijlo staat te boek als één van de laatste echt politiek geëngageerde cabaretiers van het land.

Vrijdag 2 oktober

Jan Rot gaat terug naar de jaren 70, met beslissende veranderingen in zijn leven. Jong en veelbelovend, maar ook oud en vertrouwt: mooie liedjes, sterke verhalen en droge humor van deze bekende rasartiest.

Zaterdag 3 oktober

Sean Taylor ’n briljant gitarist en singer-songwriter in de blues-stijl. Een heerlijk getalenteerde moderne troubadour uit Engeland, met doordachte en oprechte songs.

Zondag 4 oktober

Marijn Brouwer met prachtig vertaalde liedjes van Charles Aznavour. Brouwer brengt de vertalingen met een kraakheldere stem, waarbij het ritme en de poëzie van het oorspronkelijk werk behouden blijven. In 2014 trok ie volle zalen, met als start de Kleine Komedie in Amsterdam. Nu in 2015 op reprise ook in Nederweert.

Zondag 25 oktober

Robb Murphy, de muziek van de veelbelovende folkzanger uit Ierland is hier nog relatief onbekend. Dat gaat veranderen, zeker na zijn nieuwste CD – SLEEP TONIGHT met de gelijknamige hit. Lovende kritieken over deze singer-songwriter met muziek vol pure emotie en beklijvende hartstocht. De programmeur van de theaterboerderij is lyrisch over dit aanstormend talent uit Belfast.

Alle avondvoorstellingen op de woensdag, vrijdag of zaterdag beginnen om 20.30 uur; aanvang van de middagvoorstellingen op de zondag 15.00 uur; entree 10 euro. Reserveer tijdig via www.theaterboerderijboeket.nl of via tel. 06 48836902

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie