Skip to content

Verdachte geur rondom garagebox in Weert

Glendi
30 augustus 2015 | 14:10

Advertentie

Gevaarlijke stof Evertsenstraat Weert 5759Bewoners hebben zondagochtend de brandweer en politie gealarmeerd nadat zij een verdachte geur hadden waargenomen rondom een garagebox aan de Evertsenstraat in Weert. Ook meldden zij dat planten planten in hun aangrenzende tuinen spontaan allemaal dood waren gegaan. De brandweer heeft de omgeving met lint afgezet en doet onderzoek.

Verdachte geur

Na metingen op diverse plekken rondom de box heeft de brandweer besloten de garagebox open te maken. In de box hebben ze diverse vaten aangetroffen waarvan er één lekt. De boxen hebben tegelvloeren en dus loopt de vloeistof tussen de aangrenzende tuin in. De brandweer heeft inmiddels op geschaald naar GRIP 1 – Bronbestrijding. Incident van beperkte afmetingen. Afstemming tussen de verschillende disciplines nodig.

Inmiddels is LFO Politie (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) opgeroepen om ter plaatse te komen. In overleg zullen ze de vaten en de gelekte vloeistof gaan opruimen.

UPDATE 18:50 – de vaten met onbekende stof zijn door de brandweer ism LFO uit de garagebos gehaald en veilig gesteld. Deze worden vanavond nog onder begeleiding van politie en brandweer afgevoerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie