Skip to content

Kermisprogramma Nederweert 2015 nieuwe stijl

Redactie
28 juli 2015 | 21:51

Advertentie

kermis nederweert 2015In de komende weken zal in het “Weekblad voor Nederweert” en op “Nederweert24” veel aandacht worden besteed aan het kermisprogramma van het horecaplein.
 De kermis in Nederweert gaat dit jaar voor het eerst in een compleet nieuwe stijl georganiseerd worden door BA Events, Guulke eten & drinken, Eetcafé De Kleine Winst en Feestcafé Matchpoint.

De kermis 2015 is van vrijdag 28 augustus t/m dinsdag 1 september

.
Op het horecaplein is 4 dagen lang een top programma:

  • Vrijdag 28 augustus Ni-jwieërt Revival
  • Zaterdag 29 augustus Saterday live
  • Zondag 30 augustus Volksfest
  • Maandag 31 augustus Rock da Fair onstage
.

Vrijdag 28 augustus Ni-jwieërt Rivival

Een avond terug in de tijd met o.a. Stan Peters, Milli Vanilli en originele oud dj’s van o.a. 
“Santa Domingo“, “Grand Madeira“, “San Remo“, “De Harmonie“, “De Schuur“, “Riva“, “De Kleine Winst“, “‘t Babbeltje” en nog veel meer. Naast muziek van de oud dj’s diverse optredens.

Stan Peters


Prince Stan PetersElk publiek dat Stan Peters ziet optreden kan intens genieten van zijn totale toewijding aan de muziek die hij ten gehore brengt. Als geboren natuurtalent heeft hij reeds duizenden optredens gegeven. In 1985 was hij een van de finalisten in de toen overbekende voorloper van “The Voice”, Henny Huisman’s Soundmixshow. Van daaruit heeft hij een aantal jaren in binnen- en buitenland een tribute act van ‘His Royal Badness’ neergezet. Dit was zo’n succes dat Stan Peters, toen de ‘echte’ Prince in Nederland was, in het programma van Jack Spijkerman te gast was als zijn dubbelganger.

Daarnaast heeft Stan een ijzersterke reputatie opgebouwd als zeer gewaardeerde artiest in de vele coverbands die hij mede heeft opgericht, zoals o.a. Split Image, Forza, From Usa en Sniffer. Bij alle grote Nederlandse boekingskantoren is hij dan ook een veelgevraagd en bekend gezicht. Verder heeft hij met zijn eigen liedjes zowel nationaal als internationaal jarenlang opgetreden.

Milli Vanilli 


image001Je denkt misschien Fabrice Morvan, zijn muziek ken ik niet… tot vandaag. Misschien ben je bekend met zijn verleden, maar nu staat hij op het punt geschiedenis te schrijven. Fab, die al miljoenen mensen over de hele wereld geëntertaind heeft als lid van Milli Vanilli, staat op het punt het nogmaals te doen, maar deze keer op het Horecaplein in Nederweert. Een poging om weer terug te keren in de muziek industrie. Niet alleen als zanger, maar ook als schrijver en artiest/entertainer, werkende met de allerbeste jonge DJ/producers en schrijvers uit de Techno en Dancewereld. Zij zien hem als een moderne crossover tussen Marvin Gaye en Usher. Dit alles terwijl hij probeert erkenning te krijgen in de muziek industrie met zijn laatste, cutting-edge nummers van muziek project SMFM. Dit alles in zijn nieuwe Amsterdamse huis, alwaar hij te zien is met DJ/producers als DJ Sander Kleinenberg en Don Diablo.

Alle reden om kermis 2015 te beginnen op het horecaplein Nederweert

Advertentie

10 Reacties

  1. Toch jammer. Schijnbaar hebben wij in Nederweert alleen maar een horecaplein de rest doet er jammer genoeg niet meer toe.

    • Fijn dat er op het horeca- plein van alles en nog wat georganiseerd wordt . Maar betrek daar dan ook de rest van Nederweert er bij…………wens iedereen veel succes om er een ouderwetse gezellige kermis van te maken…..zonder dat er overlast is op allerlei gebied………heb respect voor elkaar…….luister naar elkaar…….en in het bijzonder is handhaven van een aantal regels is hier zeer belangrijk……….Kortom, samen groots, samen doen!

  2. Jammer dat mensen dan zo moeten reageren… het horecaplein doet tenminste wat! !!

    • Ga eens over de brug heen daar is vanalles te doen.
      Sloaptabelet
      .

  3. Haha, nieuwe stijl noemen ze dat. En dan graven ze een paar van die figuren uit de jaren 80/90 op…

  4. 4 dagen niet denken aan een ringbaan of centrum verplaatsing horeca ondernemers ga zo door en sucses

  5. Even een korte reactie:
    De 3 ondernemers van het Horecaplein organiseren deze 4 dagen gezamenlijk zonder bijdrage van 3de.
    In jullie ogen lijkt t dat het alleen maar draait om het horecaplein in Nederweert maar dat is zeker niet zo , wij maken veel reclame voor onze evenementen waar andere ondernemers het misschien minder of niet doen en daar is iedereen vrij in.
    Maar waardeer het ook dat er in Nederweert door diverse ondernemers en organisaties er van alles gedaan wordt.Bv niewieert on wheels , raadpop,braderie,kermis,carnaval,zeepkistenrace enz enz.
    Om Nederweert weer een beetje op de kaart te zetten zullen we het toch samen moeten doen met alle ondernemers en organisaties en zeker de bewoners van ons dorpje.

    • Het wordt zeker zeer gewaardeerd dat er véél georganiseerd wordt………pet af…..voor één ieder die hier energie en geld in steekt. En ja …….horecaplein komt vaak in de picture……….the place to be……….en dat irriteert mensen blijkbaar……of er niets anders in Nederweert bestaat……………..!

  6. Het staat iedereen vrij om iets te organiseren en daar aandacht voor te vragen. Wanneer andere ondernemers dat niet of minder doen, kun je dat niet verwijten aan het Horecaplein, omdat zij dat wel doen. Juist hulde, dat het Horecaplein, Nederweert Centrum op de kaart zet.

  7. zolang het horecaplein bestaat zullen er ook zeikers zijn


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie