Skip to content

Verkeersmaatregelen Raadpop

Redactie
22 juli 2015 | 15:14

Advertentie

RaadpopHet enige, echte en eerste RaadPop Festival staat in de startblokken. Al vanaf de vroege zomerperiode worden muziekliefhebbers bedolven onder een hausse aan festivals, groot en klein. Gevestigde festivals, maar ook heel veel nieuwe evenementen. Bij die laatste hoort ook RaadPop in Nederweert. Gratis, zeer toegankelijk én met een uitstekende line up presenteert RaadPop zich direct sterk!

Raadpop

  • Vrijdag 24 juli starten ze om 19.00 uur met een knallende opening van battle winnaar Loxley Lane. Faith Healer, Close Up en afsluiter The Cool Quest zorgen voor een show om de vingers bij af te likken.
  • Zaterdag 25 juli om 17.30 uur betreed de plaatselijke trots Crossroads het podium. The Dirty Denims rockt je naar hogere sferen om je vervolgens van Rondé te laten smullen. De vijf dames van Bells of Youth vormen de perfecte opmaat naar afsluiter Bade.

Verkeersmaatregelen rondom Raadpop

Van woensdag 22 juli vanaf 13.00 uur tot maandag 27 juli 18.00 uur wordt het Raadhuisplein (plein en weg) afgesloten voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers. Vier parkeereilanden en een weggedeelte worden afgezet door middel van lint tussen pand Wijen en het gemeentehuis voor het plaatsen van opslag- en afvalcontainers en vip-tenten. De Geenestraat (tussen de Lover- en de Lindenstraat) wordt afgesloten voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers.

Van vrijdag 24 juli 8.00 uur t/m zondag 26 juli 18.00 uur wordt het parkeerterrein tussen pand Wijen en het gemeentehuis volledig afgezet (t.b.v. creëren parkeergelegenheid leveranciers, technici, medewerkers en bands). Voor de huisartsenpraktijk blijven de noordelijke parkeerplaatsen en het trottoir vrij.

Van vrijdag 24 juli 13.00 uur t/m zondag 26 juli 18.00 uur wordt het parkeerterrein Loverstraat gedeeltelijk d.m.v. linten afgezet om een fietsenstalling in te richten.

Van vrijdag 24 juli 2015 vanaf 16.00 uur tot zaterdag 25 juli 2015 om 08.00 uur en van zaterdag 25 juli 2015 vanaf 15.30 uur tot zondag 25 juli 2015 om 8.00 uur is het ovaal aan de Geenestraat en het wegvak Loverstraat (tussen Geenestraat en parkeerplaats Loverstraat) afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Van vrijdag 24 juli 2015 vanaf 16.00 uur tot zondag 26 juli 2015 om 08.00 uur wordt het wegvak Geenestraat van huisnummer 3 t/m 11 voor de inrichting van een fietsenstalling en de Geenestraat (tussen de Lindenstraat en de kruising bij de Kleine Winst) afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

Een dubbelzijdig parkeerverbod is er voor de Paulus Holtenstraat (tussen de Lover- en de Florastraat) op vrijdag 24 juli vanaf 12.00 uur t/m maandag 27 juli 18.00 uur. In deze periode is er ook een enkelzijdig parkeerverbod voor de westzijde van de Florastraat (tussen de Paulus Holten- en de Eikenstraat), uitgezonderd ter hoogte van basisschool de Bongerd, hier is een stopverbod geldig); de Zuidzijde van de Eikenstraat (tussen de Flora- en de Lindenstraat) en voor wisselende zijden van de Acaciastraat wegens de aangepaste route voor de bussen.

De organisatie zorgt ervoor dat er altijd voldoende doorgang (ook op het festivalterrein) aanwezig is voor de hulpdiensten. De benodigde inzet van erkende verkeersregelaars is nodig aan De Bengele (P-plaats auto’s) en ter hoogte van de afsluiting in de Lindenstraat. Ter hoogte van de oversteek Rosvelterzijweg en Pannenweg (kruising Randweg Zuid-Lindenstraat) worden twee servicemedewerkers ingezet die bezoekers kunnen informeren en wijzen op de oversteekplaatsen. Zij regelen/begeleiden geen verkeer.

Er wordt gebruik gemaakt van de parkeervoorziening bij Sportcentrum De Bengele. Bij een tekort aan parkeerplaatsen kan eventueel worden geparkeerd op het grasveld aan De Bengele.

De organisatie mag vanaf woensdag 22 juli op diverse locaties in de nabijheid van het evenemententerrein containers (toiletten, kassa e.a.) plaatsen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie