Skip to content

Een verrijking voor mijn leven!

Redactie
13 juli 2015 | 12:21

Advertentie

Pauline MooreesIeder mens heeft zelfgenezend of zelfherstellend vermogen in zich. Zeg maar de innerlijke kracht die lichaam en geest gezond probeert te houden. Dáár gaat Pauline Moorees mee aan de slag. Ze wil er samen met jou aan werken om dit vermogen bij jezelf te ontdekken en te kijken hoe je ermee om kunt gaan.

Pauline is sociaal, begrijpend, soms confronterend, vasthoudend en empathisch. Ze neemt je mee op ontdekkingstocht naar persoonlijke groei en succesvol samenwerken.

Aanleiding voor de klant: 
De reden waarom ik contact heb gezocht is het hebben van veel pijn. Ik zocht handvaten om hiermee beter om te kunnen gaan, zodat het mijn leven niet meer zou beheersen.

Resultaat coaching sessies:
Dit was heel verrassend voor me, en vooral te beseffen dat ik zelf uit mijn valkuil kan komen. Ik ging weer anders naar mezelf kijken, positiever. De aanpak was heel anders dan ik gewend was, maar wel positief. Ik besef nu dat ik meer kwaliteiten heb, dan ik aanvankelijk dacht. Eigenlijk wist ik het wel, maar het is goed dat er weer eens de aandacht op is gevestigd. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden.

Al met al waren deze sessies een verrijking voor mijn leven! Wat ook nog meespeelt is dat de pijn inmiddels ook minder aan het worden is. Ik denk dat mijn sterkere geworden “ik” daar ook aan mee heeft geholpen.

Pauline Moorees is coach: Coach van kinderen, (jong) volwassenen en ook teams in het bedrijfsleven. Op dit moment heeft ze een locatie in Weert. Indien gewenst kan ze ook op locatie zelf bij iemand of op je bedrijf coachen. In Koningsbosch heeft ze een locatie waar ze samen met paarden coacht. “De reden waarom ik graag samen met de paarden werk is dat je vanaf start coaching sessie je met je leervraag bezig bent vanuit wie je bent, vanuit je gevoel. Naast het paard ga je aan de slag met de situaties die voor jou in het dagelijks leven moeilijk zijn. Je ontdekt zelf wat je wilt leren, en hoe je situaties kunt veranderen. Blijvend.

Pauline Moorees Coach 2Nieuwsgierig? Kom en ervaar het zelf!

Kijk eens op mijn site: www.paulinemoorees.nl
Mailen kan natuurlijk ook via paulinemoorees@gmail.com of bellen via 0621674708

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie