Skip to content

Judoka Loïs Pagie nieuw sporttalent Stichting GvG

Redactie
11 juli 2015 | 14:55

Advertentie

Lois Pagie Gaan voor Goud  4790Eerder dan verwacht verbindt de stichting GaanvoorGoud zich aan een tweede sporttalent, namelijk Judoka Loïs Pagie. Loïs is opgegroeid in Weert en heeft sinds de basisschool een passie voor judo. Zij is Limburgs kampioen geweest en heeft de talenten status van het NOC NSF. Stichting GaanvoorGoud is trots haar te mogen ondersteunen in haar missie om te gaan voor goud!

Vandaag is op locatie bij Life Style Vitae Loïs Pagie gepresenteerd als nieuwe sporter van de stichting GaanvoorGoud. De stichting had als missie om 2015 te gebruiken om één sporter te ondersteunen en het facilitaire netwerk nodig om te gaan voor goud in te richten. In 2016 zou de club sporters groter worden. Echter blijkt de inzet van het bestuur in het eerste helft van dit jaar niet zonder resultaat. Niet alleen de partijen in de noodzakelijke providerboog, gecoördineerd door Olaf van der Zanden van Top Fysio, maar ook de bedrijven in de regio zijn enthousiast en verbinden zich aan GaanvoorGoud. Daardoor kan per 1 juli de Stichting GaanvoorGoud zich verbinden aan Judoka LoÏs Pagie, opgegroeid in Weert en sinds de basisschool een passie voor judo.

Lois Pagie Gaan voor Goud  4791

 

Inmiddels traint Loïs intensief bij Shintai te Nederweert, bij de JBN talentengroep in Eindhoven en neemt ze deel aan verschillende trainingsstages. Zij is een aantal maal Limburgs kampioen geweest en heeft verschillende toernooizeges in binnen en buitenland op haar naam staan. Haar mooiste herinneringen zijn de twee bronzen medailles op het Nederlands Kampioenschap. Eén keer met haar team en de mooiste, één keer individueel. Hierdoor heeft zij de ‘Talenten status‘ en dus LOOT status vanuit de Judobond. Haar uiteindelijke droom…olympische spelen en natuurlijk daar een medaille. Ze gaat duidelijk voor goud!

Meer weten…www.gaanvoorgoud.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie