Skip to content

Zomerbraderie in Nederweert op vrijdag 10 juli

Redactie
3 juli 2015 | 19:08

Advertentie

Braderie NederweertOp vrijdag 10 juli is het centrum van Nederweert helemaal in de ban van de braderie. Vanaf 14.00 uur barst het feest los. Het wordt een spraakmakend evenement met vele facetten.

Zomerbraderie in Nederweert

De ondernemers hebben tijdens deze braderie hun winkels geopend en zorgen voor interessante acties en aanbiedingen. Wandelend langs de vele kraampjes word je verrast door demonstraties van dans, sport en natuurlijk live muziek met onder andere Like U2, Mama’s Kitchen en de Scary Kids. De bands spelen vanaf 18:15 uur.

Ook staat er een podotherapeut waar je een gratis voetencheck kunt doen. Zoals altijd zijn verschillende verenigingen aanwezig, die zichzelf presenteren. De kraam bij Reisbureau Mackus staat deze dag in het teken van de Efteling. Kinderen worden op een leuke manier geschminkt en krijgen een Klaas Vaak slaapmuts. Verder is er voor de kinderen onder meer een draaimolen en een springkussen.
 Vermoeid? Ga lekker op een van de terrassen je dorst lessen of honger stillen om daarna verder te slenteren.

Op het horecaplein staat een podium waar vanaf 21.00 uur de bands Like U2 en Mama’s Kitchen optreden, zodat iedereen nog tot in de late uurtjes kan nagenieten.

De braderie begint om 14.00 uur. De winkels en kraampjes zijn te bezoeken tot 21.00 uur. De horeca ontvangt iedereen van harte tot in de kleine uurtjes.

Advertentie

2 Reacties

  1. Fijn! Tot 21u! Ze hebben het beter begrepen dan in weert, nu kan de werkende man en vrouw toch nog langs de kraampjes! Nu hopen op íets minder heet weer…

    • Hou Robert daar heb je helemaal gelijk in.
      Goed geregeld.
      Ik sta zelf als standhouder op de markt met snoepgoed en Belgische spekken.
      Misschien zien we elkaar daar nog.
      Gr Yvonne’s kleine markt


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie